реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Владислав Атрошенко проти бізнес- групи Дубіля

Ранкова прес- конференція народного депутата Владислава Атрошенка була викликана тривожним порядком денним наступної сесії Чернігівської міської ради. "Сьогодні міська рада працює на принципах, далеких від європейських правил і норм", - переконаний народний депутат.

Більше того, народний депутат заявив, що "є кричущі факти зухвалої і об'ємної корупції". На наступну сесію виносяться зміни до Генерального плану міста, ставиться питання про дерибан землі.

Так 7,7 га в районі вулиць Багряного- Кільцевої планують передати, 7,9 га - в районі Любецької (територія колишнього м'ясокомбінату), 13, 06 га в районі вулиці Лісової, 2 (ПМК- 59), 0,4 га - в районі вулиці Попова і 30 ділянок на Подусівці. У списку дерибанщиків - Андрій Дериземля, депутат- комуніст Давлеткужин, працівники силових органів.

"Це взагалі ганьба - оті сотки на Подусівці! - обурювався народний депутат, керівник обласної організації партії Порошенка, - особиста ганьба тим сім'ям, які хочуть взяти ту землю. Адже її треба передати сім'ям загиблих в АТО, а не Дериземлі та силовикам, які не є найбіднішими!".

"Майдан стояв проти корупції, а не за інтереси прилуцької бізнес- групи "Європа", - підкреслював народний депутат Атрошенко. Він назвав засновників цієї групи: це головний регіонал області Анатолій Мірошниченко, він же - голова облспоживспілки, Валерій Дубіль- колишній народний депутат, Варнавський, якого поставили на "Ліки України" та Олег Авер'янов, що йшов на вибори від БЮТу і партії Ляшка.

"Чому від Ляшка? - запитав народний депутат. - Тому що Ляшко доклав рук, щоб державне підприємство у Ладані "Пожмашина" стало приватною власністю. Точно за такою схемою було приватизовано і Прилуцький хлібокомбінат, що був украдений у держави цією ж бізнес- групою".

Владислав Атрошенко порадив міському голові Соколову припинити гратися з цією групою, а вперше за 10 років відкрито прозвітувати про свою діяльність. Адже, як впевнений В.Атрошенко, Соколова цікавить тільки ТЕЦ, Облтеплокомуненерго та "оддатки від видатків", а все інше він віддав на відкуп групі Дубіля - Мірошниченка.

Він також заявив, що першого заступника голови, ставленика Дубіля - Миргородського треба звільнити не просто так, а із записом у трудову книжку про службову невідповідність. А щодо секретаря міської ради Кухаря то наступний прокурор області, переконаний Владислав Атрошенко, відкриє кримінальні справи, бо діяння ці не втратять терміну давності. "Через 4 місяці строк давності не закінчиться, - заявив В.Атрошенко. - Все буде переглянуто з відповідними наслідками".

Зачекаємо сесії? І - наслідків від прокуратури...

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:Атрошенко, дерибан землі, Дубіль, бізнес- група Європа, Дериземля, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Атрошенко назвал не всех членов бизнес группы "Европа".Он пропустил себя.он является партнером Мирошниченко по центральному рынку Чернигова. Директор рынка Богачено одновременно и человек Мирошниченко и человек Атрошенко, у которого едет крыша.
бИЗНЕС ГРУППА - АТРОШЕНКО - ДУБИЛЬ-МИРОШНИЧЕНКО-ВАРНАВСКИЙ-АВЕРЬЯНОВ
avatar