реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Влада хоче для нас життя на 17 років коротшим" - Обушний

22 громадські організації Чернігова об'єднують свої зусилля для самозахисту громадянського суспільства. Це стало зрозуміло з сьогоднішньої прес-конференції у прес- клубі "Просвіта", яку провели представники "Апельсина" Ірина Черенько та Станіслав Тавлуй, "М"Арт" Сергій Буров та Чернігівської федерації історичного фехтування Геннадій Обушний.

Ірина Черенько: "Ми підписали спільне звернення 22 реально діючих організацій до керівників області і міста з вимогами покласти край переслідуванню громадських організацій, які вийшли на мирний євромайдан у Чернігові. Нагадую, що намет був розгромлений міліцією і де перебуває майно громадської організації - невідомо. Громадські організації об'єднуються для самозахисту".

Сергій Буров: "Наша громадська організація та партнери будуть не тільки моніторити з правової точки зору переслідування активістів і громадських організацій, але й надаватимемо юридичний супровід".

Геннадій Обушний: "Наша організація завжди була поза політикою, адже ми збираємо на фестивалі до двох тисяч людей і кожен другий - озброєний. Але тепер, коли влада повертає нас із Європи туди, де життя людини на 17 років менше, ми будемо брати участь в аналітиці подій та явищ для громадського реагування. Політикам я не вірю жодному на 99, 9 відсотків, тому діятимемо в громадському секторі ".



Теги:прес- клуб Просвіта, громадський сектор, апельсин


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Цілком логічно. Одне з покликань громадських організацій - контролювати політиків. Усіх! Тому не зрозуміло, як до громадської спілки( новостворюваного "Майдану") можуть входити політичні партії. До того ж це суперечить законодавству.
avatar
2
Революціонерам закони не писані. 
Пам'ятник Леніну повалили, а його лозунг: "Революція - жива творчість мас!", тобто, твори, що хочеш, незважаючи на закони, взяли на озброєння. 
І ще багато чого роблять по Леніну.
Через вибори до влади прийти не змогли, то, як і Ленін, оголосили революцію і пішли на насильницьке повалення легитимної влади. В розгар економічної кризи оголосили загальний страйк.Як і більшовики Леніна пішли на штурм урядових установ. На озброєння взяли бруківку - ленінську зброю пролетаріату. Як і Ленін валять памятники попередньої епохи. Як і Ленін, створили в Києві паралельне самоврядування, але ж ресурсів, щоб правити містом не мають, то можна чекати наступного ленінського кроку - штурму банків.
Справа Леніна живе, колишні демократи пішли його шляхом!
avatar