реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Витяжка кухонна – функціональні особливості та види

Кухонна витяжка є невід'ємним атрибутом сучасної кухні. Постійне приготування їжі без надійного очищувача повітря рано чи пізно закінчиться зносом меблів та кухонної техніки внаслідок осідання на них жирових частинок. Тому, незважаючи на те, що кухонну витяжку не можна зарахувати до незамінної кухонної техніки, вона залишається затребуваною та допомагає продовжити термін використання меблів та техніки на вашій кухні. Також витяжка позбавить сторонніх запахів на кухні, а сучасний стильний дизайн дозволить використовувати це обладнання як відмінне доповнення до інтер'єру.

Різновиди кухонних витяжок

Залежно від приміщення та особистих уподобань покупця можна вибрати одну з наступних моделей кухонних витяжок:
- телескопічний або похилий;
- Т-подібну або вбудовану;
- острівну чи камінну;
- плоский.

Окремо варто припинити увагу на декорованій деревом купольній моделі витяжок. Втім, вибір великий тому що в каталозі представлено понад 350 моделей витяжок на будь-який смак. При цьому зручний фільтр на сайті спрощує комфорт вибору. Витяжки згруповані за категоріями, кожну товарну позицію супроводжують якісні фотографії із зовнішнім виглядом обладнання та схемою вбудовування.


Особливості кухонних витяжок бренду Ventolux

За розмірами витяжки від бренду Ventolux представлені в розмірній сітці 35-90 см. Найбільша категорія розмірів по ширині – 60 см. Крім цього представлені нестандартні витяжки з шириною 80 см.
Широкий вибір колірних рішень девайсу. Можна придбати:
- білі та чорні;
- коричневі та чорні;
- кремові;
- витяжки з нержавіючої сталі.

Вартість кухонних витяжок прямо пропорційна матеріалу, з якого вони виготовлені. Можлива і комбінація декількох матеріалів одночасно, що зробить ціну витяжки дещо вищою.

Розрізняють кухонні витяжки також за потужністю. Моделі доступні в діапазоні 400 – 1200 м.куб. Це дозволяє підібрати оптимально підходящу модель як для кухні площею 6 квадратів, так і для величезної 40-метрової кухні. Окремо можна розглядати лінійку, обладнану двигуном MAGIC MOTOR. Робота цієї витяжки майже безшумна.
Більшість витяжок передбачає роботу на трьох швидкісних режимах. Але, можна знайти моделі з двома, п'ятьма і навіть дев'ятьма швидкостями. Кожна з витяжок може бути обладнана над газовою плитою або будь-якою іншою варильною поверхнею.

Додатковий функціонал

Якщо традиційного функціоналу витяжки вам недостатньо, завжди можна звернути увагу на додатковий:
- таймер;
- датчик автоматичного визначення пари;
- датчик задимленості;
- пульт дистанційного керування;
- функція авто відкривання люка.

Більшість моделей функціонують у режимі відведення. Деякі пристосовані до роботи на вугільних фільтрах (режим рециркуляції). Найчастіше в режимі рециркуляції працюють моделі потужністю менше 750 м. куб. Тільки в режимі відведення працюють підвісні витяжки.

Всі без винятку витяжки оснащені автономним освітленням, що дає змогу отримати додаткові акценти на робочій поверхні. Побутова витяжка призначена виключно для використання у квартирі. Для ресторанів та інших закладів громадського харчування воно не підходить.

Гарне – це не завжди найдорожче. Ефективність роботи витяжки залежить від того, наскільки оптимально вона підходить за параметрами до вашої кухні. У разі виникнення додаткових питань ви завжди зможете скористатися безкоштовною консультацією фахівців сайту.






Коментарі (0)
avatar