реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Вітання народного депутата Віталія Коржа

Дорогі мої земляки, самовіддані патріоти України і рідної Чернігівщини!
Сердечно поздоровляю Вас із Різдвом Христовим і Новим 2010 роком!

Свято Різдва Христового і Нового року – це дивовижний святковий період родинних зустрічей. Звідусіль прибувають і сідають навколо столу рідні й близькі люди, котрі радіють і відкривають серця один одному, тішаться у взаємній любові.

Цього разу ця родинність продовжиться до кінця січня 2010 року, коли ми всі святкуватимемо також ще одну урочистість: великий всеукраїнський похід громадян до виборчих урн, щоб обрати достойну голову держави.

Це буде важлива перевірка нашої громадянської відповідальності, нашої патріотичності, нашої мудрості.

Адже подібно до старозавітного обраного народу, Бог не шкодує сучасним Українцям випробувань, що їх маємо пройти по нинішній «пустелі» на шляху до створення справедливої держави і щасливого життя в ній.

У цілому світі вже ніхто не сумнівається, що Україна – це благословенний край. Звідусіль до нас їдуть цілими сім’ями і знаходять тут можливості жити без загрози війни. Але наш багатющий край потребує чесної і сумлінної голови.

Так само, як добра сім’я тримається на добрій і зарадній господині, яка всьому дає лад, так і держава наша потребує такої сумлінної господині, яка здатна всіх поєднати, помирити, витримати всі труднощі, по-материнськи заспокоїти у важку хвилину і всьому дати лад.

Христос рождається – славімо Його! Новий рік настає – радіймо Йому!

Україна оновлюється і очищується від бруду лукавства та зла – допоможімо Їй!

Щиро Ваш
Віталій КОРЖ
народний депутат України
(фракція БЮТ)




Теги:Новий рік, БЮТ, Корж, вітання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar