реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Вітання керівників області

Шановні жителі Чернігівщини !
Дорогі земляки !
Щиро вітаємо вас із Новим 2010 роком !

Підсумовуючи надбання року, що минає, маємо право сказати, що зроблено немало. Завдяки спільним зусиллям вирішено ряд найважливіших проблем області, створено серйозний заділ на майбутнє.

2009 рік був насичений знаковими подіями, напруженою працею, випробуваннями та здобутками. Ми засівали ниву і будували житло, оволодівали новими знаннями і набували досвіду долати економічні негаразди.

Приємно відзначити, що вже другий рік поспіль хлібороби Чернігівщини збирають понад 2 мільйона тонн зернових, що дає нам стимул і надію на подальші напрацювання.

Від імені обласної державної адміністрації та обласної ради дякуємо усім, хто своєю сумлінною працею примножує здобутки області, підвищує її авторитет, за ваші добрі справи, підтримку і розуміння. Тільки спільними зусиллями зможемо зробити все необхідне, аби проблеми, які ще існують в регіоні, були вирішені,
а досягнення примножені.

Віримо, що наступний рік стане для усіх нас роком добрих змін, втілення найкращих надій і сподівань. В наших силах наповнити його перебіг високими цілями, корисними справами, самовідданою працею задля процвітання рідного краю.

Бажаємо, щоб у наступному році вас підтримувала Віра,
не залишала Надія, допомагала Любов.

Міцного здоров’я, родинного щастя, успіхів, наснаги та всіляких щедрот у новому році !

Голова обласної державної
адміністрації Володимир Хоменко
Голова обласної ради
Наталія Романова




Теги:Хоменко, Новий рік, Романова, вітання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar