реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Вітаміни для суглобів

Жити без болю і рухатися без перешкод мріє кожна людина. Щоб мрії стали реальністю, важливо стежити за здоров'ям опорно-рухового апарату. Головну роль тут відіграють вітаміни для суглобів - саме вони дозволяють легко підвестися з крісла і перевертатися уві сні, чи не прокидатися від болю і хрускоту.

А вам потрібні вітаміни для суглобів?

Здоров'я опорно-рухової системи - обов'язкова умова якісного життя. І не важливо, студент ви, спортсмен, домогосподарка або пенсіонер. Легко і швидко рухатися потрібно всім, незалежно від віку і занять.

Ось чому приймати вітаміни для суглобів потрібно всім, і краще починати це якомога раніше. Особливо важливо підтримувати здоров'я опорно-рухової системи людям з групи ризику:

  • У віці старше 50 років, коли кістки стають крихкими, суглоби втрачають еластичність через природні змін в організмі.
  • Спортсменам - і професіоналами, і любителям, через високі щоденних навантажень.
  • Жінкам, які не представляють своє життя без високих підборів. Та й взагалі будь-яке незручне взуття - прямий шлях до хірурга, якщо не дбати про свої суглоби.
  • Якщо ваші рідні страждають хворобами суглобів, ви можете піти по їх стопах або перервати порочний ланцюг, почавши профілактику ще до виникнення неприємних відчуттів.
  • З надмірною вагою - якщо вже позбутися зайвих кілограмів складно, то полегшити життя суглобам досить просто.
  • З травмами в анамнезі - спогади про болючі відчуття - найкращий стимул приймати вітаміни для суглобів.

Бігати з собакою в парку або з улюбленими людьми вздовж березу моря, легко копати город на дачі та відвідувати танцювальний клас без болю можна в будь-якому віці - в цьому допомагають німецькі вітаміни для суглобів і зв'язок Orthomol Arthro plus, Tendo і Osteo. У них є все, щоб перестати турбуватися і почати жити.

Суглоби без болю? Це реально

Суглоби зношуються не тільки від віку, але і з інших причин. Так що і в молодості можна страждати від болів в колінах або хребті. Регулярний прийом вітамінів для суглобів покращує стан всієї хрящової тканини незалежно від локації за рахунок специфічного збалансованого складу.

Щоб жити без болю, вам потрібен:

  • Глюкозамінсульфат. Він робить зв'язки, хрящі та суглоби пружними.
  • Хондроітінсульфат активно регенерує тканини, знижує швидкість дегенеративних процесів, зменшує запалення і болю.
  • Колаген важливий не тільки для особи. Від нього залежить еластичність суглобів і хрящів.
  • Гіалуронова кислота - важливий компонент суглобової тканини.
  • Вітаміни Е, К, N і омега 3 жирні кислоти.

Спробуйте знайти такий склад вітамінів з аптеки - це майже неможливо! Набагато більше шансів зустріти все нутрієнти в окремих флаконах. А це, як відомо незручно і загрожує передозуванням.
Що таке біль у суглобах, знає багато хто. Але далеко не всі знають, що попередити ці неприємності можна простою профілактикою. Приймайте вітаміни для суглобів, не чекаючи проблеми - і живіть активним життям без хворобливих відчуттів.




Теги:медицина, Вітаміни, суглоби. споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar