реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Вислати всіх консулів Угорщини!

Патріотично налаштовані берегівчани на чолі із Василем Вовкуновичем провели мирний мітинг біля угорського консульства у Берегові де просили український уряд звернути увагу на антиукраїнську політику сусідньої країни.

Загалом мітингувальники підготували повітряну кульку у вигляді пляшки з під шампанського, а також плакати із проханням вислати усіх консулів Угорщини з України, адже мітингарі переконані, що висилання одного консулу результату не дадуть.

Текст звернення звучить так:

Ми, патріоти України, в тому числі учасники бойових дій проти російської агресії, вимагаємо від Президента України, голови Верховної Ради України, голови Ради національної безпеки та оборони України, Генерального прокурора України, голови Служби безпеки України, міністра внутрішніх справ України, жорсткої реакції на деструктивні дії Угорщини по відношенню до України.

В той час, як наші побратими проливають кров в боротьбі з агресором на сході України, користуючись нашою ослабленістю, Угорщина підло реалізує план із автономізації та подальшого від’єднання Закарпаття, використовуючи для цього дипломатичні місії, які фактично перетворилися на центри масової паспортизації українців.

Очевидно, що така діяльність проводиться на догоду ворогу українського народу- Путіну В.В., який керує угорськими лідерами.

У такій ситуації відкликання одного угорського консула нічого не змінить.

Вимагаємо припинити діяльність угорського консульства в Берегові, яке перетворилося в інструмент реалізації антиукраїнської політики.

Ми покладемо власні життя, душу й тіло, за збереження миру і злагоди в багатонаціональному Закарпатті та не дозволимо кремлівським маріонеткам використовувати угорську національну меншину у злочинних сценаріях агресора!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Наостанок патріоти прив’язали повітряну кульку у вигляді пляшки, а до дверей консульства поклали маштабні версії угорського закордонного паспорту.Мукачево



Теги:Закарпаття, Україна - Угорщина, союзники Путіна, Берегове


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Угорський паспорт дає право на працю в ЄС, а український не дає.
Так що консули роблять українцям добро. Дають можливість працювати і
жити в Європі!
avatar