реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вишиванка - дрес- код банкіра

Тепер в Чернігові та області у всіх відділеннях ПриватБанку щоп'ятниці приватівці зустрічають своїх клієнтів і партнерів в національних костюмах.

Таку пропозицію було внесено директором банку Бойко Асею Валентинівною та підтримано колективом. Співробітники впевнені, що така традиція не тільки буде сприяти підвищенню патріотизму та національної свідомості, а й позитивно відобразиться на лояльності клієнтів.

Уже три п'ятниці поспіль банкіри Чернігівського РУ працюють в українських вишиванках і відзначають, що клієнтам таке нововведення дуже подобається: вони частіше посміхаються, більш ввічливі в спілкуванні, позитивно відгукуються про співробітників.

У важкій ситуації, яка склалася зараз в Україні, дуже важливо піднімати у нашого народу дух єднання, самосвідомість і патріотизм. І вишиванка, яка є українським національним символом, як не можна краще виконує цю функцію. Вона показує нашим клієнтам, що співробітники ПриватБанку в першу чергу - такі ж українці, як і вони самі.

Вишиванка робить співробітників ближче до людей, що значно спрощує спілкування з клієнтами, викликає довіру і зближує всіх нас.

До зустрічі у вишиванках!



Теги:ПриватБанк, вишиванка, російсько- українська війна, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar