реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Едуард Альохін інспектував "Чернігів" у Маріуполі

Головний поліцейський Чернігівщини привіз спецпризначенцям у зону АТО смаколиків, останні новини та щирі слова підтримки побратимів, які вболівають за братів по зброї.

Емоційна зустріч проходила в розташуванні роти поліції особливого призначення «Чернігів» у Маріуполі. Наші земляки охороняють там стратегічні об’єкти, підтримують публічний порядок і безпеку у цьому місті, а також беруть участь у спецопераціях разом із Нацгвардією та СБУ.

Чернігівці подякували керівникові ГУНП за постійну підтримку підрозділу і розповіли, що навіть тут, на узбережжі Азовського моря, щодня відчувають тісний зв'язок із Придесенням. Правоохоронці, волонтери, представники влади – часті гості у наших хлопців, - повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Поліцейські забезпечені усім необхідним – від харчів до озброєння, засобів захисту та зв’язку, а от побачити знайомі обличчя та отримати вісточку з дому – найкращий подарунок для бійців.

Едуард Альохін передав підрозділу харчі, медикаменти, зимову гуму для службового транспорту і смаколики, зібрані турботливими матусями, дружинами, побратимами і просто небайдужими земляками. Під час шикування керівник поліції Чернігівщини вручив 19 спецпризначенцям почесні відзнаки оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» - медалі «За відвагу та честь», адже чернігівці завжди серед тих, кого командування сектору ставить за приклад.

Керівник ГУНП відвідав бійців на позиціях та об’єктах, проінспектував їх умови несення служби та подякував за сумлінне виконання обов’язку.



Теги:Едуард Альохін, Маріуполь, російсько- українська війна, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar