реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вина "Масандри" окупанти обізвали "винним напоєм"

Генеральний директор "Масандри" Микола Бойко із жахом розповідає про дії росіян в окупованому ними Криму: "Уявляєте: всесвітньо відомий наш "Мускат білий червоного камня" для росіян - "винний напій". Знамениті кагор " Южнобережний", мадера та херес "Масандра" - також "напої".

Це зроблено для того, щоб у 50 разів знімати більший акцизний збір. "Ми не вписуємося у російське законодавство" - каже генеральний директор "Масандри" на сайті "Главком".Главком

Це при тому, що технології виготовлення вин на "Масандрі" мають сто і більше років. Ті ж ділки, що розливають концентрати під назвою "вино", - у вигідному становищі. І це правильно: у Росії й бражку часто п'ють, не чекаючи дозрівання самогону! Нащо ті технології! Головне, аби дур в голову стукнула...

Російська окупація закрила комбінату "Масандра" доступ до світових ринків.



Теги:акциз, вино, російська окупація, Крим, Масандра


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Навіщо їм вино - московитам водочку подавай :)
avatar
2
Пане Василю!
Ви, як і завжди, невпопад, або навмисно подаєте неправду. 
В радянські часи масандровські вина здобували на міжнародних конкурсах до 20 і більше медалей із 25! В роки незалежності українські шахраї під маркою "Масандри" стали випускати напої, розчиняючи у воді італійські та французські винні порошки. 
Будемо сподіватися, що Путін приструнить шахраїв та відновить світову славу технологій та вин великого російського князя Голіцина.
avatar
3
Пане Іване, Ви, як завжди у своїй любові до колишніх роботодавців, намагаєтесь видати бажане для росіян за дійсне - невже Ви вважаєте генерального директора "Масандри" дурнішим за нас із вами? Адже то він говорить, а не я... Тож будемо сподіватись, що окупант Путін забереться  з ганьбою з Криму і українці відновлять славу української "Масандри"
avatar
4
Нинішний директор "Масандри" загубив славу колись славетних на весь світ вин. Нехай він скаже скільки медалей нинішні масандровські вина здобули на міжнародних конкурсах після 2000 року - жодної, а в радянські часи здобували по 20 і більше медалей із 25!
В радянські часи я куштував в Криму масандровські вина з 10 міжнародними медалями на етикетці  по ціні 2 крб.80 коп за 0,7 літрову пляшку. А наші українські шахраї стали заливати в такі ж пляшки порошкове вино і продавати його по піднебесній ціні, користуючись для наживи минулою славою "Масандри".
 
Українським військовим в Криму, що перейшли на на бік Росії, Путін дав зарплату в 4 рази більшу, ніж вони отримували в українських збройних силах та на Флоті. Навряд чи вони повернуться в Україну затягувати паски.
Сьогодні свободівець Мирний оприлюднив у ВР шокукючу заяву про те, що українських військових і нацгвардію, що воюють в Донбасі , годують аж на 17 гривень в день і то нерегулярно. А про фронтові 100 грам перед атакою для хоробрості ніхто й гадки не має. Чи будуть голодні солдати добре воювати за таку владу? 
 
А між тим Україна багата держава, в ній крутяться великі гроші, але вони крутяться мимо більшості народу, мимо армії, мимо науки, освіти, культури та мистецтва, бо розкрадаються. Якщо економіку вивести з тіні та подавити відкати, то не треба буде брати борги, а бюджетні витрати на всі напрямки життя збільшити вчетверо. І тоді ніякий Путін нам не буде страшний.
Але ж про таку перспективу і можливість  нова влада мовчить.
Та й Ви, наш штатний патріот, революціонер, люстратор,та просвітитель мовчите. Невже Ви не бачите, що, наприклад, маршрутки, маркети та дрібні торгаші працюють в тіні? Невже Ви не чули про відкати?
avatar
5
Василю, такі да.
avatar