реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Віктор Тканко заперечив своє авторство заяви проти Корбана

На багатьох інформаційни ресурсах поширена інформація від нібито чернігівця Віктора Тканка, який начебто викриває штаб Г.Корбана. Зокрема, про це пишуть сайти УРА-інформ (http://ura-inform.sevrugin.ura-inform.com/ru/politics/2015/07/17/posle-provokatsii-chernigovets-reshil-sdat-korbana) та Українські новини.

У публікації йдеться про посили кампанії проти Березенка - зв'язок з Черновецьким, у команді якого він працював, та "завгосп Президента" - С.Березенко очолює Державне управління справами. Для цього названі журналісти, через яких має йти така компанія - Тетяна Бойко, Павло Пущенко, Юрій Паперний, Олег Головатенко, Ярослав Сухомлин. основними експертами для використання названі Олександр Рись, Ірина Соломаха, Сергій Мекшун. Для цього начебто виділяються значні суми - аж 25 тисяч доларів. Тетяна Бойко інформацію про такі оборудки заперечила в мережі Фейсбук.

План нібито передбачав переговори з людьми Прокопенка та Рудьковського, депутати обласної та міської ради. Кампанія відомого регоінала, організатора тітушок Кужельного названа в документі "беспринципной и самоорганизованной сетью". Звісно, згадуються прізвища політичних активістів Глаби, Бойправа та Зініна, відомих у місті своїм політичним кілерством.

Образ Корбана мав формуватися як такого собі Робін Гуда, що в багатих забирає, а бідним роздає.

Оскільки Віктор Миколайович Тканко - людина у місті відома (колишній заступник голови ОДА), я зателефонував йому, щоб вияснити - чи справді він має стосунок до цього тексту? В.Тканко заперечив: "Це вже у когось нерви не витримують!". Він запевнив, що тільки від мене дізнався про таку інформаційну качку і відкинув усяку свою причетність до неї.

Васль ЧЕПУРНИЙ



Теги:Віктор Тканко, Корбан, округ 205, Березенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Смєшались в кучу коні, люді...
avatar