реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Викриття на митниці: вовна замість полуниці...

Під час митної операції «Переогляд» виявлено порушень на суму 85,7 тисяч гривень

Порушення митних правил на суму 85 700 гривень викрили під час проведення спеціальних заходів співробітники служби митної варти Чернігівської митниці спільно з ДАІ УМВС України у Чернігівській області.

З метою виявлення транспортних засобів, що переміщують вантажі з порушенням митного законодавства, на посту ДАІ «Кіпті» був зупинений вантажний автомобіль «DAF» з напівпричепом «TRAILER». Автомобіль під керуванням громадянина України слідував з Вінниці до Російської Федерації з вантажем «Полуниця асептична шматочками». При огляді митного забезпечення - пломби, накладеної митницею відправлення, у співробітника служби митної варти виникла підозра у можливості незаконного доступу до вантажу. Тому було прийнято рішення про переогляд даного автомобіля. Під час огляду в напівпричепі, крім 88 металевих бочок з полуницею, співробітники митниці виявили прихований від митного контролю та не заявлений в товаросупровідних документах товар. Це були вироби з вовни 816 шт., загальною вартістю 85700 гривень, які знаходились у 35-ти поліетиленових мішках.

Водій пояснив, що після митного оформлення на митному терміналі у м. Вінниця він заїхав додому, власноручно не пошкодивши зняв митне забезпечення, поклав у причеп свій товар - вироби з вовни, з метою переміщення його з України в Росію м. Москва, після чого повісив митне забезпечення на місце. Відносно водія порушено адміністративну справу за статтею 352 Митного кодексу України. Вантаж затриманий.

Прес-служба Чернігівської митниці




Теги:Вінниця, Російська Федерація, митниця, автомобіль «DAF», Кіпті


Читайте також



Коментарі (0)
avatar