реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Вікно на дорогу

«Як проїхати на Блешню? — перепитав житель села Мхи Іван Карпеко. — А отако прямо і їдьте!»
Тільки-но ми постукали у хвіртку його дворища, господар миттю розчахнув вікно. Ще було тепло, а головне, що люди тут так рідко бувають. Це — Семенівський район, історична Стародубщина.

Ми їхали від «Сіверщини» вітати найстарішого листоношу області 75- річного Івана Римарєва.

…«Чому в нашій «Сіверщині» — реклама Ляшка, «Нашої України», Королевської (потрібне можете доповнити)?» — таке питання і письмово, і усно ставили нам передплатники газети на різних зустрічах. Мовляв, має бути реклама тільки (потрібне можете вставити)…

Відповідав: «Шановні, по-перше, вкажіть мені ту єдино правильну українську партію, про яку тільки й має писати «Сіверщина». А оскільки ви такої не назвете, то нічого на дзеркало нарікати. По-друге, Закон про вибори зобов’язує газету друкувати ВСІХ кандидатів і ВСІ партії, якщо ми надрукували бодай одного чи одну. І на тих же умовах. Що ми й робили».

Звісно, нам і самим під час виборів багато сторінок газети видавалися неприємними — очі б не бачили багатьох із кандидатів… Але є Закон. І є депутати, яких ви, шановні виборці, наобирали, а вони нам наприймали законів.

Вибори, слава Богу, позаду. І «Сіверщина» повертається до звичного вигляду. Критичного. Українського. Вдумливого.

Запрошуємо бути з нами! Для цього оформіть передплату на «Сіверщину» в будь-якого листоноші чи у відділенні зв’язку. І це можливо по всій Україні, а не тільки в нашій області. У випадку відмови чи нав’язливої агітації за іншу газету замість нашої — негайно повідомляйте нам у редакцію.

Будьмо разом! Українці мають єднатися!

Василь ЧЕПУРНИЙ, головний редактор



Теги:Сіверщина, передплата, Стародубщина, Семенівський район


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це фото №1 року газети. Чудовий, світлий текст. Вітаю!
avatar