реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Вихованець чернігівського футболу може повернутися в Україну

Відомий український футболіст Андрій Ярмоленко, який робив перші кроки в професійній діяльності у Чернігові, може знову зіграти за український клуб.

За даними українських футбольних інсайдерів, вже найближчої зими 33-річний Ярмоленко може стати гравцем київського «Динамо», за яке вже виступав раніше. Зараз Андрій є футболістом команди «Аль-Айн» з Об’єднаних Арабських Еміратів, і контракт з цим клубом діє у вітчизняного гравця до наступного літа, але є варіант, за якого українця зможуть достроково відпустити на Батьківщину, ба більше – у «Динамо» він повернеться разом із своїм тренером, Сергієм Ребровим, якому також пророкують роботу в київському клубі.

Для «динамівців» повернення колишніх тренера та гравця може стати одним із кардинальних кроків керівництва з підсилення кадрового потенціалу. Адже наразі столичний клуб не кращим чином виступає в поточному сезоні. «Динамо» вже встигло розпрощатися з європейськими кубками, і у чемпіонаті виглядає також не кращим чином. Після 13-ти зіграних матчів підопічні румунського тренера Мірчі Луческу займають всього лише четверте місце, відстаючи від лідера – «Дніпра-1», на 9 очок.

Не дуже вірять у потенціал киян і експерти беттинг-сфери. Зокрема аналітики відомої компанії 1xBet, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на український футбол, вважають «динамівців» лише третіми у черзі за чемпіонським титулом після «Шахтаря» та «Дніпра-1». І якщо скачати 1xBet у вигляді зручного мобільного додатку на свій смартфон, то у його меню неважко буде відшукати котирування на шанси «Динамо» стати чемпіоном країни у поточному сезоні, які експерти оцінюють зараз лише у 15% вірогідності.

Відзначимо також, що на Ярмоленка наступного року чекає ще одна непроста місія – допомога національній збірній у відборі на чемпіонат Європи-2024 у Німеччині. За підсумками жеребкування українська команда потрапила до дуже складної групи, в якій її суперниками будуть одразу двоє фіналістів минулого континентального турніру – Англія та Італія. І для тих шанувальників футболу, які планують відіграти бонуси букмекерських контор, щоб отримати додаткові прибутки саме за парі на підсумки цієї відбіркової групи на Євро-2024, наразі очевидно, що саме англійці та італійці будуть головними фаворитами цієї кампанії. А от вихованцю чернігівського футболу та його партнерам по збірній доведеться докласти над зусилля, аби кваліфікуватися на головний турнір Старого світу.

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко робив перші кроки у футболі в Чернігові, де спочатку у дитячому віці виступав за «Юність», а потім – став гравцем «Десни», з якої у 2007 році і перебрався до столичного «Динамо», в складі якого провів довгих десять років.

Після «динамівського» етапу кар’єри у Ярмоленка в послужному списку також значилися німецька «Боруссія» з Дортмунду та англійський «Вест Гем», з якого у липні 2022 року українець перебрався у Об'єднані Арабські Емірати.






Коментарі (0)
avatar