реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Військові повинні захищатися" - Кличко

Українська армія має охороняти кордони країни у відповідності до сьогоднішньої ситуації та рішуче реагувати на будь-які загрози проникнення російських вояків на територію України. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко під час перебування на прикордонному відділі "Гірськ" на Чернігівщині.

Він поспілкувався з прикордонниками, відповів на їхні запитання, поцікавився наскільки вони готові та забезпечені для виконання завдань, які на них покладені.

"Військові повинні адекватно відповідати на спроби вторгнення на територію України. Бо ми вже бачимо, як російські вояки, яких сьогодні "немає" в Криму, здійснюють вилазки на Херсонщину. А МЗС Росії попереджає, що розглядатиме звернення про "захист" наших громадян на Сході України. Це загроза повномасштабної інтервенції в нашу країну. Нас змушують оборонятися, і ми повинні захищати свою державу",- наголосив Кличко.

Кличко відзначив високий моральний дух солдатів і офіцерів, з якими спілкувався. “Вони чітко сказали: ми перебуваємо на своїй землі і свою Батьківщину будемо захищати. Всі чутки, що у нас армія на межі розвалу, не відповідають дійсності. Є звичайно позиції, які потрібно посилити терміново. Наприклад, потрібно було закупити танкові акумулятори і спальні мішки. Наша партія надала необхідну допомогу”, - розповів лідер “УДАРу”.

Кличко зазначив, що прикордонники обіцяють зробити все, щоби не допустити несанкціонованого переходу кордону ні військовими, ні цивільними, які йдуть в Україну з метою «політичного туризму».



Теги:Гірськ, Кличко, український кордон, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar