реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Керівник українських прикордонників інспектував кордон з Росією

9 жовтня 2012 року Голова Державної прикордонної служби України генерал армії України Микола Литвин вже вдруге в цьому році відвідав з робочою поїздкою Чернігівський прикордонний загін.

Керівник прикордонного відомства побував на ділянці відділу прикордонної служби „Гірськ”, де ознайомився зі станом охорони державного кордону, зустрівся з керівництвом Городнянського району та Гірської сільської ради. В ході зустрічі Голова Держприкордонслужби звернув увагу присутніх на необхідність реконструкції будівлі підрозділу та будівництво у наступному році житлового будинку для персоналу на 8 квартир і погодився з проханням керівництва прикордонного загону про вирішення питання з організації цифрового потоку до відділу, що дозволить суттєво покращити організацію обміну інформацією.

Відвідавши міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення „Сеньківка”, Голова побував на місці встановлення перших прикордонних знаків на українсько-російській ділянці державного кордону.

Під час перебування в управлінні Чернігівського прикордонного загону Микола Литвин ознайомився з інфраструктурою управління, облаштуванням його території та роботою центру управління службою.

На службовій нараді з керівництвом загону Головою Держприкордонслужби поставлено конкретні завдання по підвищенню персональної відповідальності керівників всіх рівнів і вимогливості до підлеглого персоналу щодо забезпечення пильного несення служби та підтримання належного стану дисципліни, проведенням подальших заходів по облаштуванню управління прикордонного загону.

Завершилась робоча поїздка зустріччю з персоналом управління загону на якій Голова ознайомив присутніх із станом розбудови та вдосконалення прикордонного відомства, перспективами розвитку соціальної складової забезпечення служби, зокрема зупинився на планах початку будівництва у наступному році житлового будинку у Чернігові.

Помічник начальника загону - начальник прес-служби
підполковник О.В.Дудко



Теги:Гірськ, кордон, Україна - Росія, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar