реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Військова частина залишається

Поки що на рік – через масові протести ніжинців і влади розформування військової частини А4558 відкладено згідно останньої директиви.

Ця військова частина є базою зберігання, ремонту та модернізації зброї і техніки, яка перебуває на озброєнні ЗСУ. Та вона потрапила до переліку військових частин, які мають розформувати. Там працюють 230 людей.

Як розповів голова обласної ради Ігор Вдовенко, дивне це розформування, адже вартість ремонту військової техніки тут у рази менша, ніж на підприємствах «Укроборонпрому». Та й головне інше – мотивацією ліквідації військової частини у Ніжині була близькість до кордону з Росією. Це 150 кілометрів. Проте перенести цю ремонтну військову базу планували …на лінію фронту.

Ми добре пам'ятаємо як скорочувалася армія за часів міністрів оборони - громадян Росії Саламатіна та Лєбєдєва в часи президентства Януковича...
1 жовтня Ніжинська міська рада звернулася до президента України аби призупинити дії, пов’язані з ліквідацією військової частини. Біля військової частини пройшли мітинги протесту.

Василь ЧЕПУРНИЙ
Фото з сайту «Ніжин. Сіті»



Теги:гібридна війна, Українська армія, Ігор Вдовенко, Ніжин, режим януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar