реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Виявлено понад 16 прихованих мільйонів гривень

Податкові міліціонери Чернігівщини забезпечили надходження до Держбюджету 16,5 млн. грн.

Діяльність підрозділів податкової міліції спрямована на упередження злочинів у сфері оподаткування та повернення прихованих коштів до бюджету. За три місяці цього року податкові міліціонери Чернігівщини забезпечили надходження до Держбюджету 16,5 млн. грн.

Викрито 53 злочини, з яких 41 відноситься до категорії тяжких, 20 злочинів класифікуються за ст. 212 Кримінального кодексу України ( це ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів), з них 14 злочинів зі збитками понад 1 млн. грн. 9 злочинів – щодо незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, відповідальність за що передбачена ст. 204 КК України.
По 27 злочинах кримінальні справи направлені до суду.

Співробітники податкової міліції області також встановили 9 фактів необґрунтованої заяви на відшкодування податку на додану вартість на суму близько 8,5 млн. грн.

У рамках операції «Щит» спільно з Чернігівською митницею, УМВС та управлінням служби безпеки України в Чернігівській області з незаконного обігу вилучено товарів на суму 4,2 млн. грн., виявлено 13 підпільних цехів з виробництва товарів народного споживання, у двох з них виробляли алкогольні напої.
В ході операції «Фірма» виявлені 4 фіктивні фірми та 1 «конвертаційний» центр.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Чернігівській області




Теги:операція Щит, податкова міліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar