реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вияляється, "афганці" боролись за незалежність України...

До ювілею Незалежности України Президент виписав ряд нагород. Слава Богу, на загальноукраїнському рівні хоча б не нагороджено одіозних антиукраїнських осіб. А ось на обласному - цікава картина.

Так Президент, за поданням, звісно, обласної влади, постановив:" Нагородити орденом "За заслуги" ІІІ ступеня
КОЛЕСНИКА Валерія Дмитровича - члена правління Ніжинської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Чернігівська область,
КРАВЧЕНКА Володимира Михайловича - заступника голови Чернігівської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)".

Також цього ордена удостоєний ЖИДЕНКО Андрій Михайлович - головний лікар Чернігівської обласної лікарні

Також Президента написав в указі: "Нагородити орденом княгині Ольги І ступеня
ХУТОРНЕНКО Валентину Іванівну - голову правління Чернігівського обласного відділення Дитячого фонду України

Певно, в комсомолі вона активно боролася за незалежність України краще за рухівців...

Також нагороджено орденами "За мужність" ІІІ ступеня" ОЛЕФІРЕНКА Анатолія Миколайовича (посмертно) - жителя смт Дружба, Чернігівська область та орденом княгині Ольги ІІІ ступеня РІЗУХУ Інну Миколаївну - волонтера Єдиного волонтерського центру, м.Чернігів

До речі, жоден учасник боротьби за Незалежність України на Чернігівщині у 1989 - 1991 роках державних нагород не отримав.



Теги:25-річчя незалежности, Народний Рух, Чернігівська ОДА, нагороди, афганці


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Як на мене, то афганці згуртовані. Вони не стільки опікуються незалежністю України, як власним іміджем. Як всієї організації, так і кожного афганця зокрема. Так і цього разу. Вони, знаючи, що 25-річчя незалежності буде, завчасно подбали про підготовку і подання "Нагородних листів" у встановлені строки. Мають результат. Демократичні ж об'єднання, і партії, і рухи, як зазвичай, у розмовах про незалежність ( а іноді і самовихвалянні) згаяли встановлені терміни, а то й забули, що треба у нас на нагороду ПОДАВАТИ, а не чекати, що в АП хтось сам проявить ініціативу і нагородить того ж таки Валерія Сарану, який, звичайно ж до здобуття нашої незалежності має значно більшу причетність, ніж колишня комсомолка. Десь так.
avatar
2
Влада є владою.
Усе як завжди  по-номенклатурному феншую: впершу чергу роздача пільг своїм.
avatar