реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Відсторонення Атрошенка - плювок офісу президента

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко заявив, що оскаржуватиме рішення Яворівського районного суду Львівської області щодо відсторонення його з посади на рік через реальний конфлікт інтересів.

Про це він повідомив у відеозверненні до Володимира Зеленського, яке опублікував у Facebook.

«Сьогодні рішенням однієї людини була перекреслена воля майже 80% чернігівців. Чи є в країні хоч одна людина, яка повірить, що суддя Яворівського районного суду Львова без тиску зверху ухвалив рішення відсторонити міського голову Чернігова від права обіймати посаду мера терміном на один рік?», – сказав Атрошенко.

Він наголосив, що залишається і нікуди не йде. Також, за його словами, він подаватиме апеляцію, тому ще вважає це «справою честі».

Нагадаємо, у січні цього року у Чернігівській міськраді представники ДБР провели обшуки.

7 грудня Яворівський районний суд Львівської області визнав винним мера Чернігова Владислава Атрошенка у скоєнні адміністративного правопорушення та позбавив права обіймати посаду протягом року.

Хто б як не ставився до Атрошенка, але рішення якогось райсуду Львівської області - це плювок офісу президента Зеленського чернігівцям, які вибрали на законних підставах міського голову.



Теги:команда ЗЕ, ДБР, Владислав Атрошенко, Судова реформа


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А хто такі ці чернігівці, які обрали Атрошенка? Колективний Ніхто. Вибори в нас таємні, тож хто взяв на себе відповідальність за обранця невідомо.
До кого звертається Атрошенко за підтримкою? До цього колективного й мовчазного Ніхто.
А треба б звертатися до громадянського суспільства, точніше до його інститутів, тобто громадських об‘єднань.
Його Атрошенко так само боїться як і решта влади.
Маємо розбірки всередині її — «пани чубляться».
avatar