реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Відключення каналу ТВі на Чернігівщині: ще один крок до узурпації влади

За повідомленнями у ЗМІ та неофіційними підтвердженнями з боку посадовців, які не бажають «засвітитися», за наказом вищих посадових осіб від Партії регіонів та їхніх сателітів відбулося відключення телеканалу ТВі від кабельних мереж у містах обласного значення Прилуки, Ніжин та в обласному центрі – місті Чернігів.

Неофіційні джерела повідомили, що це один із планових кроків у підготовці перемоги сучасних можновладців – Партії регіонів та їхніх сателітів на парламентських виборах. Відключення проводиться на території всієї України зі сходу на захід, із півдня до півночі. І це тільки одна із складових ліквідації «чужих» ЗМІ. Інформатори попередили, що реалізується план прикриття монополізації інформаційного простору країни, а всі заяви і дії влади, які нібито намагатимуться захистити свободу інформації та слова є «розведенням кошенят».
Неофіційні джерела також підкреслили, що посадовців в областях, які виступатимуть на захист законності у цьому питанні, репресують під прикриттям вигаданих причин. Досвід є.
«Наша Україна» на Чернігівщині засуджує таку політику влади – Партії регіонів із сателітами, як брутальне порушення Конституції України та чинного законодавства, фундаментальних засад демократії, чергового кроку на шляху до узурпації влади в країні.

«Наша Україна» нагадує, що за час діяльності Президента Віктора Ющенка(2005—2010) громадяни, а передусім засоби масової інформації, вже відчули на собі почуття реальної свободи, справжньої демократії, у тому числі й свободи інформації та слова. Нинішні ідеологи та узурпатори влади, які проводять політику «зачистки» інформаційного простору, вільготно себе почували в опозиції у часи президентства Ющенка, їхні телеканали і газети ніхто не прикривав, тобто користувалися усіма демократичними свободами.

Чернігівські представники партії «Наша Україна» попереджають, що повернутися до ганебної цензурі зразка 2004 року партії влади вже не вдасться, а винні рано чи пізно відповідатимуть перед українським народом і законом за свої дії.

Чернігівська прес-служба партії «Наша Україна»





Коментарі (0)
avatar