реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вибухи в Криму

Гучна "бавовна" сталася 24 липня біля тимчасово окупованого Джанкоя. Ймовірно, знищено партію ракет П-800 "Онікс", якими ворог кілька днів обстрілював Одесу та Миколаїв. Поки так звана "влада" розповідає про дрони, російські пропагандисти твердять про ракети Storm Shadow. Вони могли бути застосовані.

Таку думку 24 Каналу припустив військовий експерт Андрій Крамаров. Він наголосив, що Джанкой – великий логістичний вузол для окупантів.

Джанкой розташований на півночі Криму є важливим логістичним вузлом для окупантів. Вони відтягували туди понівечену техніку із Запорізького та Херсонського напрямків, розміщували склади боєприпасів та розгортали ремонтні бази, де розконсервовували стару військову техніку з Росії, оскільки боялися "прильотів". Утім, не там чекали.

"Влучання досить ефективні. Північна частина Криму вже знаходиться під нашим вогневим контролем. Це значить, що ми змогли знайти слабкі ланки ворожої ППО. Згадайте скільки ЗРК росіяни підтягували туди, утім ми завдаємо гарних акцентованих ударів", – наголосив військовий експерт.

Ефективність роботи визначає не лише точність завданих ударів. Відселення місцевих в радіусі 5-кілометрової зони означає детонацію боєприпасів. А також "вікно" в роботі ворожої ППО. Можливо, надалі окупанти задумають створити посилену зону охорони навколо Джанкою.

Із сайту 24 канал



Теги:російсько - українська війна, Джанкой, ракетна атака, окупований Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar