реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вибори в Чернігові: бійка на прес- конференції

Все гарячіше стає на 205 виборчому окрузі, де наступної неділі має пройти голосування. Так перед початком прес-конференції, яку мав проводити в Чернігові лідер Радикальної партії Олег Ляшко, народні депутати від його партії вивели з приміщення кількох кандидатів по 205 виборчому округу - Олексія Дурнєва, Василя Крутчака та Олександра Барабошка.

Під час цього виникла бійка, постраждала техніка в кількох журналістів. Найбільше дісталося телеведучому Олексію Дурнєву. Постраждала техніка і ч ернігівських журналістів.

У свою чергу блогер і товариш Дурнєва, також кандидат у нардепи від 205 округу Олександр Барабошко, який також був на місці інциденту, написав, що теж постраждав під час бійки. Зокрема, за словами Барабошка, йому вибили зуб.

Барабошко додав, що під час бійки постраждав і журналіст і також кандидат у нардепи Василь Крутчак. У нього розбите обличчя і підозра на перелом ребра та струс мозку.

Крім того, коли Ляшко та нардепи від РЛП з прибічниками сіли у «Мінівен» і намагалися покинути місце події, «тітушки» Дурнєва оточили автобус, закидали фалоімітаторами, били машину ногами і намагалися затримати. В результаті автобус все ж виїхав.

Сам Ляшко пояснив, що бійка виникла через те, що кандидати - провокатори прийшли на його прес- конференцію з фалоімітаторами, натякаючи на нетрадиційну сексуальну орієнтацію. В той же час Ляшко пояснив чому він проводив у Чернігові прес- конференцію, якщо кандидата від своєї партії вони зняли з виборчих перегонів тим, що РПЛ не бажає брати участи у виборчому фарсі А приїзд до Чернігова пов"язаний з протидією незаконній забудові Кордівки.

Міліція у бійку не втручалася. Генеральна прокуратура має намір оголосили підозру за участь у бійці народному депутату, соратнику Ляшка Андрію Лозовому, який бив опонентів палицею. У відповідь РПЛ сьогодні пікетує приміщення Генеральної прокуратури.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:тітушки, Ляшко, бійка на виборах, фалоімітатори, Дурнєв, округ 205


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Василь Федорович вы хоть бы видео посмотрели, когда боевые ПиарАсы Ляшко садились в минивены их уже никто ничем не закидывал, они уже были довольны.
Да и Ляшко ( с его ПиарАсами) вел себя сильно вызывающе, что если они депутаты то им можно быть людей, пусть и провоцирующих. Что Йовбаки теперь в моде и у Ляшка?
Не корректная статья от такого уважаемого журналиста.
avatar