реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ветерани потребують підтримки

Напередодні Дня захисників і захисниць України на своє чергове засідання зібралася координаційна рада ветеранів АТО/ООС при Чернігівській облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації В’ячеслав Чаус привітав учасників зустрічі з прийдешнім святом та закликав до ефективної співпраці.

Представники об’єднань ветеранів АТО/ООС висловили низку пропозицій, що стосуються соціального захисту учасників бойових дій та родин загиблих захисників України: надання одноразової матеріальної допомоги у складних життєвих обставинах, зміни умов зубопротезування, підтримки ветеранського бізнесу та розвитку ветеранського спорту, поліпшення прозорості виділення та фінансового забезпечення придбання житла для ветеранів.

«Вважаю, що найбільшою дієвою допомогою посадовцями, громадськими діячами та іншими особами, що займаються питаннями підтримки та розвитку ветеранського руху є практичне впровадження саме таких реальних механізмів, котрі одразу можливо відчути та використовувати у житті» - каже голова Талалаївської спілки учасників АТО Богуслав Борсук.

Особлива увага була приділена роботі центру реабілітації ветеранів АТО/ООС та їх родин. Для більш детального вивчення ситуації та напрацювання конкретних пропозицій було вирішено створити робочу групу, до якої увійдуть представники профільних структурних підрозділів ОДА, депутати обласної ради, ветерани, інші зацікавлені особи. Голова облдержадміністрації наполіг на визначенні чіткого стислого терміну, упродовж якого робоча група має надати конкретні пропозиції.

Завершився діалог представників влади та ветеранських об’єднань на приємній ноті — громадські активісти з числа учасників бойових дій отримали почесні відзнаки облдержадміністрації та обласної ради.



Теги:російсько - українська війна, Богуслав Борсук, ветерани АТО, В'ячеслав Чаус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar