реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Велике купецьке зібрання відновлено у Ніжині

Цьогоріч ніжинські підприємці, за ініціативи генерального директора ТОВ ПВКФ «Сяйво» Миколи Шкурка, вирішили відродити славну традицію так званих купецьких зібрань – у сучасному форматі, повідомляє сайт Свобода ФМ.

Відтепер щороку – напередодні професійного свята – вони будуть збиратися повним колом задля спілкування, обговорення проблем та перспектив бізнесу. І, разом з тим, об’єднувати зусилля для вирішення місцевих проблем.

Відкриваючи захід, відомий серед містян підприємець та меценат Микола Шкурко зазначив, що підприємці в усі часи були каталізатором творення не лише фінансового, а й духовного благополуччя суспільства.

- Так історично склалося, що в Ніжині – висока концентрація саме таких людей. Окрім наповнення місцевого бюджету, вони займаються благодійністю, волонтерством, сприяють розвитку культурно-мистецького життя міста. Тому я бажаю Вам, шановні підприємці, успіхів та органічного поєднання у вашій діяльності матеріального й духовного начал. Давайте разом славити рідне місто, розвивати економіку – задля розбудови сильної та успішної держави, - зазначив Микола Пантелійович.

У рамках заходу відбулося також нагородження кращих підприємців та вшанування пам’яті померлих, які своєю діяльністю позитивно вплинули на розвиток підприємництва у Ніжині. Не забули і про благодійність – вдалося зібрати 6 тисяч гривень, які будуть використані для облаштування міського скверу імені Юрія Лисянського.

Ніжинських підприємців вітав з відновленням традиції народний депутат України Олександр Кодола.



Теги:Юрій ЛИСЯНСЬКИЙ, Микола Шкурко, купецьке зібрання, Ніжин, підприємці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar