реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вебінари від служби зайнятості – зустрічі в безпечному форматі

В умовах посилених карантинних обмежень обслуговування громадян (зокрема, прийом шукачів роботи та зареєстрованих безробітних) проводиться службою зайнятості особисто безпосередньо в приміщеннях Чернігівського міського центру зайнятості та філій обласного центру зайнятості із дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних заходів, рекомендованих Міністерством охорони здоров’я України. Водночас групові інформаційні та профорієнтаційні заходи проходять дистанційно з метою уникнення скупчення людей. Так, фахівці обласної служби зайнятості минулого тижня провели близько 60 вебінарів, участь у яких взяли майже 530 шукачів роботи.

Під час таких заходів відповідно до їх тематики учасників інформують про права та обов’язки зареєстрованих безробітних, послуги служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання, джерела пошуку роботи, актуальні вакансії, правила написання резюме, переваги легальної зайнятості та ризики роботи в «тіні». Крім того, шукачів роботи ознайомлюють з можливостями сучасних електронних сервісів служби зайнятості: офіційного сайту Державної служби зайнятості, «Освітнього порталу» та «Платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри», вчать правильно підготуватися до співбесіди з роботодавцям тощо.
Цього тижня подібні заходи у форматі відеоконференцій також відбудуться в усіх структурних підрозділах Чернігівської обласної служби зайнятості. Також для пошуку роботи в місті можна скористатися сайтом Jooble.

Валентина Федусь,
Чернігівський обласний центр зайнятості



Теги:Центр зайнятості, робота, вакансії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar