реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Василь Чепурний: «Батьківщина» і партія Ляшка грають на руку Путіну

Блокування партіями «Батьківщина» та Ляшка трибуни Верховної ради є свідченням їх залежності від газового корупціонера Онищенка (Кадирова). Про це заявив кандидат у народні депутати від Народного Руху по 206 округу Василь Чепурний.

«Характерно, що і Ляшко особисто, і Юлія Тимошенко гаряче, нервово відреагували на викриття схем Онищенка (ґКадирова), — сказав Василь Чепурний. — Тож тепер і вдаються до шоу в парламенті».
Кандидат у народні депутати від Руху вважає, що тих політиків, які були при владі в часи Кучми-Януковича, треба з політики прибрати. Інакше корупційні схеми будуть жити з іншими прізвищами. «І нам не легше буде від того, що ті прізвища на позір українські», — додав кандидат по 206 округу.

А ще він уточнив, що молодий і рожевощокий кандидат Микитась, який не створив комерційну структуру, а отримав матеріально-технічну базу міністерства будівництва, попри молодість, плоть від плоті старої олігархічної системи. А її треба ламати — впевнений Василь Чепурний.



Теги:Василь Чепурний, депутати, блокування трибуни


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Как уж надоели разные чопурные вместе с руками Путина! Это власть все время доводит украинцев до любви к Януковичу с Путином!
avatar
2
Доводит. Согласен. И што вы предлагаете, таки? Вот таких как Чепурный и надо во власть избирать! Почитайте его ранее написанные книги, читайте этот его сайт, на который вы "почему то" заглядываете. У человека есть многолетняя позиция и желание сделать страну лучше. У других кандидатов по 206-му что-то подобное есть?
Настала пора думать головой, когда берешь бюллетень в руки.
avatar
3
Чергова заказуха від адміністрації президента
avatar
4
"Случайному": Звідки ви взяли, що Чепурний має щось спільне з АП? Вам, як і "Одесситу", ще раз пораджу ознайомитися з написаним Чепурним за тридцять останніх років. Президенти мінялись, змінювались уряди і склад ВР, а позиція Чепурного - ні! Чепурний мені - ні кум, ні сват, ні брат. Але ж треба бути справедливим. Скільки газетою "Сіверщина" за всі роки, було написано про Україну і її народ, про державотворення і проти тих, хто стояв поперек шляху до цього. Скільки "Сіверщиною" було надруковано викривальних, гарячих і актуалььних матеріалів, поки її таки не пресонули конкретно. Тільки "Сіверщина" друкувала те, що боялися друкувати інші видання. Ви думаєте це легко?
А "заказуха" - це Микитась. Всі бачать.
Знаєте що турбує? Що наше "населєніє" братиме до рук бюлетень і з думкою, чи й словами "Чепурний все рівно не пройде...", ставитимуть галочку проти Микитася. Від цього вити хочеться...
avatar