реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

ВАНА знову бреше

На жаль, минулий тиждень ЮВТ розпочала з відвертої брехні. Вдруге за 5 років вона поїхала на Донбас( дякую за нагадування Олексій Мустафін, я виправила текст , сподіваюся, й ваш штаб вибачиться за брехню проти Президента) , і в Слов‘янську заявила, що раніше на передову її не пускав ..... Порошенко. Також пані ЮВТ заявила, що приїхала вшанувати пам‘ять Володимира Рибака, Героя України, першої жертви так званої « ДНР». Ці сльозливі розповіді жорстко зупинила вдова Володимира Рибака, яка заборонила « Батьківщині « і її лідеру навіть згадувати ім‘я чоловіка, тим більше використовувати це в кампанії.

Минулий тиждень ЮВТ , на жаль,закінчила публічною брехнею. Вона зібрала спеціальну прес - конференцію, на якій оприлюднила відверто неправдиву інформацію про президента Порошенка, наговоривши з три короба про кримінальні справи в ЄС. Цього разу спростовувати брехню прийшлося представникам ЄС, які заявили, що це не відповідає дійсності. Примітно, що радники ЮВТ не зупинили її в розповсюдженні відвертої нісенітниці, адже напередодні відбувся міні- саміт ЄС за участі президентів Євроради, Європарламенту, Єврокомісії і Порошенка,й така зустріч апріорі була б неможлива, якби в ЄС були хоч найменші натяки на якусь інформацію про кримінал.

Нещодавно ЮВТ ,разом з іншими чесними кандидатами, підмахнула в одній телевізійній чесній студії бумажку про чесні вибори. Чесна ведуча чесної студії з надривом кричала, що тепер нас чекають чесні чесноти від цих кандидатів.

Мені здається, було б чесно одному штабу сьогодні зібрати брифінг - і вибачитися перед Президентом і Євросоюзом . Так само як і медіа, які розповсюдили недостовірну інформацію ( а от спростування ЄС деякі так і не наважилися дати в ефір. Такі вони, подвійні передвиборчі стандарти).

Ірина ГЕРАЩЕНКО

Р.S. Маю звернути увагу своїх френдів. Поки ЮВТ, Ляшко, пан Анатолій, Зе і інші будують свою кампанію виключно на нищівній ( як бачимо, часто неправдивій) критиці діючого Президента, П. Порошенко звітує про зроблене ( єдиному є про що звітувати) і розповідає виключно про плани на наступні п‘ять років. Не чіпає опонентів.

Примітка: заголовок поставлений редакцією



Теги:Юлія Тимошенко, кримінал на Порошенка, вибори 2019, Слов'янськ, Ірина Геращенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar