реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Вакансія - тракторист!

На Чернігівщині навесні традиційно зріс попит на трактористів та робітників лісогосподарських робіт та сільськогосподарського виробництва. Стабільною залишається потреба роботодавців у водіях, продавцях, кухарях, слюсарях, швачках, електромонтерах, електрогазозварниках, столярах, бухгалтерах, а також підсобних робітниках, охоронниках, вантажниках, прибиральниках. Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.

Загалом, протягом січня-березня 2017 року понад 2,6 тис. роботодавців звернулися до центрів зайнятості області за допомогою в підборі кадрів, з них 74,5% завдяки професійному відбору отримали бажаних працівників. Відтак з 9 тис. вакансій зареєстрованих в обласній службі зайнятості укомплектовано 6,7 тис., а це на 23% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

«Протягом І кварталу 2017 року в порівнянні з відповідним періодом минулого року майже на 16% збільшилась кількість роботодавців, які звернулися до центрів зайнятості області за допомогою в підборі кадрів, та на 18% зросла кількість поданих ними вакансій», - зазначила Лідія Падалка.

Валентина ФЕДУСЬ



Теги:вакансії, Центр зайнятості, тракторист


Читайте також



Коментарі (0)
avatar