реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

В Україні нема Президента!

Вчора ми остаточно побачили - Президента у нас нема.

Людина, яка носить це звання, не відповідає йому. Неадекватна поведінка протягом останніх 18 днів найбільш яскраво проявилася на т.зв. круглому столі і після нього, коли великий дядько тікав від журналістів і ще з десяток - півтора також не манірних дядьків його охороняли. А на самому круглому столі він запропонував, канєшна, глибокий план - мораторій на силові варіанти.

Це кому він пропонує - ФСБ Російської Федерації? Адже, якщо опозиції, то такої мирної та рахманної опозиції у світі не найдете - навіть палиці беркутятам повертають,щоб ті й далі гамселили мирних громадян. Пропонує владі? Так а хто ж тоді влада?

От я й кажу, що президента у нас нема. Адже ще після Врадіївки кожен нормальний Президент мусив би відсторонити (про самовідставку не йдеться, бо в постсовєтських офіцірів замість честі тільки ерудиція від Едіти П'єхи до "идите на...") міністра внутрішніх справ Захарченка, а після розгону студентського Майдану - зобов'язати прокуратуру порушити кримінальну справу. Натомість він пожертвував третьорядними пішаками.

Ні, звісно, здача давнього агента Кремля Сівковича не може не радувати, хоча б через те, що це саме він переховував на своїй дачі одеського бандита "Марадону", що має кличку Ігор Марков. Але ж і антимайдану ясно, що ніякий Сівкович не може сам приймати рішень про розгін Майдану. Добре, що Попов здав і секретаря РНБО Андрія Клюєва - і це вже більше схоже на призвідців.

До речі, Сівкович є генералом КГБ СРСР, а Попов - підполковником КГБ. Може то Янукович їх не випадково здає, роблячи стрілочниками?

Учора й сьогодні інтернет переповнений страшилками про розгін Майдану. Якщо він і буде, то Президент, як завжди, ні при чому. Та я й вірю, що ні при чому - людина, яка падає від яйця, не може мати сміливості апріорі. Якщо розгін і буде - то хіба від ФСБ Росії. Бо саме, схоже, вона й керує діями особи, яка зветься Президентом України.

Зрештою, і надзвичайного стану нема чого боятися. Хосні Мубарак його вводив - і де він тепер?!

Про це я говорив на сьогоднішньому євромайдані у Чернігові.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:фсб, режим януковича, євромайдан, Чернігів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А Україна ніколи і не мала справжніх Президентів! Наймасштабніші у світі казнокради, моральні уроди, державні злочинці не можуть за визначенням мати такого звання! А інших поки що Україна не мала! Це як те що продають в магазинах українських під назвою "молоко", а в продукті насправді жодної його каплі!
avatar