реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

В ресторани стали ходити більше...

За даними державних статистичних спостережень, у І кварталі 2011р. через торгову мережу та мережу ресторанного господарства підприємств (юридичних осіб) області реалізовано споживчих товарів на 1093,7 млн.грн., що на 13,4% перевищило показник І кварталу 2010р.
Продаж непродовольчих товарів становив 542,3 млн.грн., що склало 49,6% загального обсягу роздрібного товарообороту.

Вагому частку в структурі роздрібного товарообороту серед непродовольчих товарів займали світлі нафтопродукти, медикаменти та лікарські засоби, автомобілі та автотовари, прилади електропобутові, аудіо- та відеообладнання.

Продовольчих товарів через роздрібну торгову мережу було реалізовано на 504,3 млн.грн., серед яких переважали алкогольні напої, м’ясопродукти, тютюнові та кондитерські вироби, молочні продукти.

Роздрібний товарооборот ресторанного господарства становив 47,1 млн.грн., що на 2% більше обсягів І кварталу 2010р. У загальному товарообороті підприємств (юридичних осіб) його питома вага склала 4,3%.

У роздрібній торговій мережі реалізовано товарів, що вироблені на території України, на 788,0 млн.грн. (75,3% товарообороту), у тому числі частка вітчизняних продовольчих товарів склала 89,6%, непродовольчих – 62,0%.

Головне управління статистики
у Чернігівській області



Теги:торгова мережа, ресторани, статистика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar