реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

В ОПУ спростували про бійку між Богданом і Бакановим

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко спростував інформацію ЗМІ про бійку між главою ОП Андрієм Богданом і главою СБУ Іваном Бакановим.

Джерело: сторінка Тимошенка у Facebook

Дослівно: "Ми спростовуємо цю інформацію, хоча особливого спростування вона не потребує, бо є вигаданою від початку і до кінця.

В черговий раз надбанням громадськості став фейк, що не базується на жодному джерелі, яке заслуговувало би хоч на якусь довіру. Шкода, що на нього ведуться серйозні видання, яким довіряють люди".

Що було раніше: У суботу журналіст Станіслав Речинський опублікував пост у Facebook, де стверджував, що в середу, 30 жовтня, Баканов і Богдан побилися на Банковій, і що з тих пір Богдан не виходив на роботу. Журналіст також стверджував, що "Богдану вибили зуб".

За його даними, конфлікт стався через різні кандидатури на посаду Головного слідчого управління СБУ, які підтримували Богдан і Баканов.

Ряд ЗМІ опублікували цю інформацію з посиланням на Речинського.

Сам Богдан у суботу ввечері написав у Facebook жартівливий пост: "Баканов, не попадайся на моєму шляху!!!! Наступного разу вип'ю всю кров)))) Будеш кішкам хвости крутити!!!", додавши своє фото, зроблене, ймовірно, на Хелловін, який відзначається 31 жовтня."Українська правда"

"Українська правда" в суботу намагалася перевірити інформацію, проте підтвердити її не змогла, тому не публікувала.

Так, Баканов на прохання журналіста УП прокоментувати інформацію про бійку написав: "Дуже смішно" і багато смайликів.

Інший співрозмовник в ОПУ відповів УП, що не знає про таку сварку, але "зуб дає", що Богдану зуб не вибивали.



Теги:Баканов, ОПУ, Андрій Богдан, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar