реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

В огнях "95 кварталу"

Нда , "ліпєцкая фабріка" меркне в огнях 95 квартала.

Зеленський третій день зависає в Одесі, то на Лізі сміху, то на пляжі, то на стадіоні дивиться матч за Суперкубок...

Він взагалі розуміє, що він президент?

Ледве обраний преЗЕдент, за 3 (три) місяці - тричі відпочивав. Туреччина, Париж і море в Одесі (двічі)...+ Ніагара. Втомилося воно.

А ще не вирішено жодного обіцяного серйозного питання, тарифи не знижені, зарплата вчителів не 4000 доларів, ровер для пересування не придбано ( все літаками і кортежами, мордується бідака).... Поки війна, корупція, мафія, злочинна влада, і Ахметов не сидить..., воно гріється на пісочку! Пів року не пройшло, а він вже відгуляв на рік вперед. Раніше за свої, а зараз за державні.... Як на це дивляться Нацжони, чому не переслідують ЗЕ в Одесі?

А для блаЗЕнів нормальок і красава! То Мальдіви один раз за 5 років їм поперек горла стали.... "Лігу сміху" на хліб вже намазали?

В нього вiдпустка , а Украiну припильнують Волкер та Порошенко? Вже в iнетi сміються: - Посадив козак ялинку, а виросла туя, Волкер з"iздив на Донбас , а Зеленський...

З Богданом обнімашки... либляться і ходять попід ручки... Лисого цілує.... Лєнка сама на закритому пляжі... з водолазами.... "Пацанов СПАСІТЕ!", кричав він Пороху. В мушлю ще подуй, іхтіандр з браслєтами... Це не викликає нічого, окрім огиди... Нехай весь світ почекає, приЗЕдент отдихають!Називається «жизнь удалась» , так живуть слуги, а ви, лохи, чекайте на тарифи, і на що ви там ще губу розкачували?

Зиновій ГУЗАР



Теги:Одеса, Зиновій Гузар, 95 квартал, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Всех пидоров-порохоботов отцепили от поезда, но зина гузно продолжает давиться собственным дерьмом. biggrin
avatar