реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Права ЛГБТ важливіші за свободу слова

Ухвалено Закон про ратифікацію Конвенції Ради Європи щодо запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами.

За ратифікацію проголосували 259 парламентарів.

ЗЕвлада знову маніпулює: вимикають ефір незалежним телеканалам, переслідують критиків влади, не визнають результати конкурсу з обрання голови САП, не проводиться конкурс на директора НАБУ, але імітуючи бажання йти в ЄС вкинула «гендер».

Права ЛГБТ спільноти для ЗЕвлади виявились важливішими.

А маючи цілий телемарафон і великих спеціалістів : Сєрьоню Лєщенка, Арестовіча, Подоляка... роз’яснювальної роботи не провела..., тож навіть СН голосували, як хотіли.

До ЄС хочеться? Ручки сверблять бабло пиляти? Ну, потіштеся кандидатством. Недавно весь світ взнав, як ЗЕленський умисно блокував можливість виїзду Порошенка на міжнародні форуми. Зараз аналогічна ситуація виникла із мером поруйнованого окупантом Чернігова Владислава Атрощенка. Він мав законно оформлене відрядження для підписання в Польщі угоди про допомогу Чернігову. На пропускному пункті Краковець в нього без пояснень забрали документи й запропонували поспілкуватися з начальством.

Зато все кодло призовного віку з 95 кварталу безперешкодно відправилось з туром по Європі, щоб і дальше паплюжити Украіну і висміювати українців.

А какая разніца хоть поржом, так блаЗЕні?
"Я вам вам сейчас покажу...": Арестович та Подоляк заспокоїли українців...

Зиновій ГУЗАР



Теги:Арестович, Зиновій Гузар, Владислав Атрошенко, 95 квартал, ЛГБТ, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar