реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

В Чернігові засновано Комітет опору диктатурі

15 серпня в Чернігові відбулася зустріч представників опозиційних сил. Зібратись їх змусили дії влади що чимдалі тим більш набувають загрозливих форм диктату та перетворення України в поліцейську державу.
Дану зустріч також відвідав Анатолій Гриценко, що дізнався про неї, перебуваючи в Чернігові в рамках робочої поїздки.
Всі присутні зійшлися на тому, що настав час єднатися та захищати інтереси і права громадян, оскільки тепер вже ніхто не застрахований від незаконних дій влади. Якщо вже таких людей як Тимошенко та Луценко судять за надуманими обвинуваченнями та арештовують їх, то зламати пересічного українця влада може дуже легко.
Присутні підписалися під заявою про створення Чернігівського комітету опору диктатурі та узгодження спільних дій і недопущення політичних репресій. Це зокрема ВО «Батьківщина», Партія «Реформи і порядок», Народний рух України, Громадянська позиція, Народна самооборона, Наша Україна, Свобода, Українська республіканська партія, громадський рух «Оновлення країни», організація роботодавців «Солідарність», Громадська організація «Батьківщина молода», Громадська організація «Центр політичних студій та аналітики», Громадська організація «Зелена хвиля».
Були узгоджені найближчі дії Комітету та узгоджені спільні плани. Заплановано також провести спільну прес-конферецію учасників Комітету.
До участі в роботі Комітет опору диктатурі в будь-який час можуть долучатися політичні партії, організації та громадяни України. Найближчими днями свої підписи під заявою мають поставити представники інших опозиційних сил, що не змогли взяти участь у першому засіданні.








Коментарі (0)
avatar