реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

В Чернігівському онкологічному диспансері - обшуки

Зранку в Чернігівському медичному центрі сучасної онкології проходять обшуки.

У керівництва закладу вилучили мобільні телефони, обшуки проводять працівники Національної поліції та прокуратури. Справа, за якою проводять обшуки, стосується діяльності благодійного фонду Чернігівського онкоцентру. Саме через нього проводилася масова викачка грошей із людей, яким не пощастило втрапити на лікування чи обстеження у онкологічний центр.

Власне, справа стосується фактичного керівника онкоцентру Валерія Зуба, але щодо нього правоохоронці наразі не можуть вжити належних заходів, оскільки він є народним депутатом ("Слуга народу"). А поставлений ним в.о директора Юрій Шень звільнився - чи вчасно, покажуть подальші дії правоохоронців.

21 вересня 2021 року прокуратура області повідомила про підозру Юрію Шеню, який тоді виконував обов’язки гендиректора онкоцентру. Там зокрема йшлося, що він, перебуваючи на посаді керівника, неефективно використовував гроші лікарні: замовляв консультаційні послуги у сфері економіки у приватного підприємця, приватні послуги пральні. Фінансовий аудит показав, що онкоцентр поніс додаткові витрати на загальну суму один мільйон 390 тисяч гривень.

31 січня кримінальне провадження у справі екскерівника Чернігівського онкоцентру Юрія Шеня закрили у зв'язку з закінченням строків досудового розслідування.

Василь АВДІЙ



Теги:Чернігівський онкоцентр, медична мафія, Валерій Зуб, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar