реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Уже штурмують владу у Полтаві і Коростишеві

Об 11-й години мітингувальники розпочали штурм Полтавської міської ради. Народні депутати Сергій Каплін та Юрій Бублик проштовхнулися всередину разом з декількома десятками полтавців. Вхід до будівлі закривали близько 40 міліціонерів.

​Протестувальники продовжили мітинг у холі міськради та чекають на міського голову Полтави Олександра Мамая.

На сходах до другого поверху у дві шеренги стоять міліціонери, щоб нікого не пропустити до кабінету мера.

Перед штурмом до протестувальників на вулиці вийшов представник міськради Ігор Верига і повідомив, що міського голови Олександра Мамая немає, але делегацію із 10 чоловік готова прийняти секретар міської ради Оксана Деркач.

Мітингувальники заявили, що будуть говорити тільки з мером.

Нагадаємо, 26 вересня у місті Коростишеві Житомирської області близько 200 людей вийшли на мітинг до районної ради, де на сесійному засіданні розглядалось питання реорганізації місцевої лікарні.Акція закінчився штурмом райради.

Секретар міської ради Оксана Деркач та заступники мера запросили групу мітингувальників пройти з ними до зали засідань. Там відбулась зустріч з міським головою Олександром Мамаєм, який повернувся до міськради через акцію протесту.

Мамай під час зустрічі вийшов з сесійної зали через запасний вхід. За ним услід вийшов десяток людей, однак Мамай встиг закритись в своєму кабінеті, підступи до якого перекрила міліція.

У коридорах міськради розпочалась бійка. До будівлі прибув ОМОН.

Згодом стало відомо, що мера вивели з будівлі міськради.

Зараз у сесійній залі міськради збирається віче, має намір висловити недовіри меру та міськраді

Український тиждень



Теги:Коростишів, штурм влади, Полтава


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
і після цього влада й далі буде розповідати про плюси медичної реформи? чи потрібно й МОЗ, Кабмін, Раду, АП штурмувати? адже крім червоних ніхто людей не чує й відміняти цю реформу не збирається!
avatar