реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Увага. Зникло 8% безробітних

За даними державної служби зайнятості, на 1 листопада п.р. на її обліку перебувало 18,2 тис. незайнятих громадян, які шукали роботу, з них 97,5% мали статус безробітних.
Кількість зареєстрованих безробітних за місяць зменшилася на 7,9% та на 1 листопада п.р. становила 17,7 тис. осіб. Відповідно, показник рівня зареєстрованого безробіття теж скоротився (на 0,2 в.п) та на початок листопада становив 2,8% населення працездатного віку. Його розмір коливався від 1,2% в Носівському районі до 7,6% в Городнянському. Рівень зареєстрованого безробіття сільського населення (2,8%) був вищим за аналогічний показник серед мешканців міських поселень (2,7%).
Серед безробітних кожен другий раніше займав місце робітника, кожен третій – посаду службовця, а кожен шостий – не мав професійної підготовки.
За сприяння державної служби зайнятості в жовтні 2009р. було працевлаштовано 2,1 тис. осіб. Серед працевлаштованих 38,9% становили жінки, кожен третій був у віці до 35 років та кожен десятий потребував особливого соціального захисту.
З Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття впродовж жовтня 2009р. на допомогу у зв’язку з безробіттям в області було витрачено 12,3 млн.грн. Середній розмір допомоги становив 603 грн.

Головне управління статистики у Чернігівській області




Теги:Городнянський район, криза, Носівський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar