реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Увага! Повстання в Первомайську! --оновлено

За вказівкою губернатора Круглова у м.Первомайську була вчинена груба провокація !
На будівлю ОВК№132 вчинено напад , зникли виборчі бюлетені та протоколи з сейфу ОВК, що засвідчують перемогу опозиційного кандидата Аркадія Корнацького.

Проти членів ОВК, та журналістів що є свідками примінено фізичну силу та слізогінний газ! У відповідь на злодіяння Круглова мешканці міста перекрили трассу Миколаїв - Київ , з автомобілів будуються барикади!

Серед повстанців багато постраждалих, сутички народу з бандитами Режиму тривають, з навколишніх міст до Первомайську підтягуються повстанці. !!!
Олег ЧЕРНЕНКО

Після нічного побоїща у Первомайську на окрузі 132, коли до лікарні потрапило 10 громадян (одна людина в дуже тяжкому стані), але виборцям вдалося повернути оригінали протоколів до ОВК - Беркут готує другий штурм, стягнули сили з різних міст. Тепер остаточно ясно - мета - за будь-яку ціну вивезти оригінали протоколів (наче б то до суду) з метою їх підміни та остаточної фальсифікації результатів виборів по округу. Все це настільки неприкрито, відверто!!!!! Під проливним дощем люди не відступаються. Буде щось страшне!!!! Іван ПИЛИПЧАК
Як відомо, в окрузі № 132, за попередніми даними на сайті ЦВК після підрахунку 100% голосів, перемагав опозиційний кандидат Аркадій Корнацький. Через добу дані на сайті змінилися на користь кандидата від Партії регіонів Віталія Травянка.

Напередодні ввечері до ОВК приїхав народний депутат від Партії регіонів Олександр Єгоров. Він запевнив усіх, що ПР не зацікавлена в цьому окремо взятому окрузі, а в тому, аби якнайшвидше були встановлені підсумки голосування, незважаючи на результати. Депутат закликав людей розходитися. Але люди не повірили, частина пішла відпочивати, частина залишилася охороняти ОВК.

Близько першої години ночі співробітники виконавчої служби у супроводі загону «Беркуту» приїхали на дільницю із рішенням суду про вилучення всіх оригіналів протоколів ДВК. Міліція їх пропустила, незважаючи на те, що бійці «Беркуту» залучаються тільки до спецоперацій, а в приміщенні ОВК не було ні озброєних людей, ні новин про замінування.

«Силовики змусили голову комісії, якого вони привезли із собою, за даними очевидців, силоміць, відкрити сейф і витягли звідти оригінали протоколів ДВК. Люди намагалися завадити їм, адже вилучення протоколів не було навіть законним чином оформленим. Народ забарикадував двері ззовні, проте «беркутівці» вибили їх і почали прориватися крізь натовп до автобусу. Вони били людей ногами й кийками. Їм на підкріплення прибігли люди у формі та міліція, які підключили до побиття простих громадян та застосували сльозогінний газ», - заявили у прес-службі партії.

«Беркутівці» завантажили коробки з протоколами в автобус, проте люди не дали йому вирушити. Спочатку громадяни оточили автобус, згодом йому шлях перегородили 5 «КАМАЗів», які у даний час тримають автобус в кільці.

Очевидці стверджують, що всередині автобусу бійці «Беркуту» знищують протоколи ДВК.







Теги:Первомайськ, Миколаївська область, фальсифікація виборів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar