реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Уряд капітулює перед МВФ. Покращення життя триває!

Цього року уряд зобов'язується перед Міжнародним Валютним фондом підвищити тарифи на комунальні послуги в цілому на 62%. Їх зростання також заплановано в два етапи — двічі по 26% до 15 квітня і з 1 жовтня
Це випливає з положень проекту Меморандуму про економічну та фінансову політику (МЕФП), погодженого українською стороною та місією МВФ за результатами її роботи в Києві з 1 по 14 лютого 2011 року.

Ціни на газ для населення в 2011 році будуть підвищені на 30%

Крім того уряд пообіцяв МВФ, що будуть „поширені повноваження національного органу регулювання ринку комунальних послуг зі встановлення тарифів на опалення на менше 90% ТЕЦ і підприємств, що виробляють теплову енергію, з точки зору кінцевого споживання“.

Нагадаємо, що підвищення цін на газ для населення з 1 квітня на 50% було спочатку передбачено Меморандумом між Україною і МВФ, що було підписано в липні 2010 року. Перше підвищення на 50% відпускних цін на природний газ для населення і ціни газу для підприємств теплоенергетики, що забезпечують опалення та гаряче водопостачання населення, відбулося ще 1 серпня минулого року.




Теги:покращення життя, МВФ, газ, ціни, тарифи, комунальні послуги


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Господи спаси и сохрани, я думаю МВФ здесь ни к чему, ведь соотношения дохода и коммунальных платежей становиться со знаком равно для таких нищих как я. Вспомните Ю ведь она договаривалась, а правящая ныне партия в то время была против всяких займов, так что же случилось????
avatar