реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

УНРада в Чернігові обговорила загрози від Януковича

"Підсумки президентських виборів і українські перспективи" -- так звалася тема зборів, скликаних чернігівським ініціативним комітетом Української Народної Ради в приміщенні міської бібліотеки імені М.Коцюбинського. На зібрання приїхав і голова УНР Микола Поровський.
Столичний гість розповів про утвердження нової громадської організації, яка об"єднана прізвищами Павличка, Драча, Гориня, Сверстюка та інших видатних українців, але яка перед другим туром виборів традиційно розділилася у своїх симпатіях. Сам же Микола Поровський, як видно з його виступу, не бачить трагедії для України в презиентстві Януковича і впевнений у поверненні в активну політику Ющенка.

Виступаючі -- підприємець Сергій Кнуренко, науковець Віктор Канівець, військовик Валентин Буряченко, пенсіонери Анатолій Покришень та Інеса Вачнадзе, голова "Просвіти" Василь Чепурний активно обгворювали тему місцевих виборів. Прозвучав заклик до представників українських партій (присутніми були члени "Свободи", що вступили у дискусію з М.Поровським) виставити на виборах до міської та обласної рад єдиний український народний блок.




Теги:Сергій Кнуренко, Микола Поровський, Янукович, свобода, загрози українству, УНР, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Пропоную вельмиповажним панам створити "Клуб ветеранів національно-визвольних змагань" і так само збиратись раз на місяць згадувати які вони герої були колись! Дорогу молодим!!!
avatar
2
КУДИ ДІЛИ СТУПАКА З САЛОМАХОЮ, ЧИ НА ВИБОРИ ВОНИ ВЖЕ НЕ ЗБИРАЮТЬСЯ ПРИ ДОВІРІ ВИБОРЦІВ У 0,02 %
avatar
3
Старий прогнилий нафталін на сцені. Колюня Поровський забирайся на помийку до юща!
avatar
4
Раджу почитати з цього приводу: http://siver.com.ua/news/2010-02-28-3847, АБО ще більше : siver.com.ua/forum/57-318-1
avatar
5
За десять лет под руководством Иосифа Виссарионовича СССР прошел путь, на который у остального мира ушли столетия. Сталин создал страну как ОДИН ОРГАНИЗМ, МАССА ВСЕГО СОВЕТСКОГО НАРОДА Сталин-настоящий патриот своего НАРОДА, который вытянул Россию и Украину и все республики СССР к силе. Народу нужен правитель, который будет работать по шестнадцать часов в сутки. Который железной рукой заставит чиновников работать, как проклятых, на благо страны. Правитель, который рассматривает свой пост как служение, а не как средство наживы. А эту всю мразь буржуазную майданутых, нужно к стенке..... И кто вам сказал, что те, кто привел народ Украины к какой-то аморфоной независимости, герои? Вы, что ли? А народ Вы спросили об этом. Сейчас 90 % населения страны желает вновь соединится, чтобы выйти их этой оранжевой пропасти, которую втянули вот те, которые снова нас куда-то хотят втянуть. Но народ уже поумнел и второй раз в оранжевое болото его не затянуть...
avatar