реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Україну замітає (оновлено)

На час ускладнення погодних умов введено тимчасове обмеження на в'їзд вантажного транспорту до української столиці, повідомляє Управління Державтоінспекції в Києві.
Протягом 22 березня та в ніч з 22 на 23 березня внаслідок несприятливих погодних умов (сильні снігопади, хуртовини) через спрацювання систем захисту ліній електропередач у 13 областях сталося знеструмлення 381 населеного пункту. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС.

Зокрема у Київській області – 109 населених пункти, Вінницькій – 95, Полтавській – 55, Житомирській – 29, Черкаській – 25, Чернівецькій – 20, Тернопільській – 17, Хмельницькій – 12, Івано-Франківській – 10, Волинській – 3, Львівській – 3, Рівненській – 2 та Дніпропетровській – 1.
У зв'язку із переметами дорога Чернігів- Мена - Сосниця - Грем'яч регулюється дорожниками. Аеропорт Бориспіль закритий. Поїзди в Україні вибилися з графіків.

Коментар редактора.
Нарешті -- справжня зима. З хугою, завірюхою, заметіллю. І до чого тут ваші "пробки", ваші дороги, зрештою, й ваша електрика -- сидіть дома, пийте гарячий чай, читайте гарні книжки, цілуйте коханих, говоріть з дітьми і батьками і дякуйте зимі! Досить нити! Зима -- чудова! Справжня українська зима. Українська, бо м'яка
.



Теги:відключення електроенергії, негода, ДСНС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar