реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Українською говорите? Ви - нацики!

Функціонери Януковича чудово почуваються в Україні Зеленського. Нині вони реформують усю нашу правову систему.

Венедіктова і Портнов здійснюють "справедливий" суд над Антоненком, Кузьменко і Дугарь, вдаючись до методів сталінського прокурора Вишинського, який керувався презумпцією винуватості. Антоненко, Кузьменко і Дугарь винні, бо вони українські націоналісти, простіше нацики, хоча тепер вже наче й не прибічники арійської раси. Зеленський сказав, що несе відповідальність за цей процес.

На відміну від підручних Вишинського наші генії лінуються навіть якісно фабрикувати процес. Це треш, а не правосуддя. Якби в Україні були чесні судді, вони б протестували проти цього знущання над судовою системою. Однак ніхто не протестує, тобто насправді ніхто з українських суддів не пройшов тест на відповідність своїй посаді. З презумпцією винуватості ми їдемо прямісінько в неосталінізм. З презумпцією винуватості кожен, особливо той, хто розмовляє українською мовою, бо він вже нацик, може опинитися на лаві підсудних.

Та хіба тільки нацики? Демократ Байден винний вже тому, що розмовляв із Порошенком, теж може загриміти під фанфари.

Роксана ХАРЧУК



Теги:режим Зеленського, Роксана Харчук, Аваков, українська мова


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
В Україні багато-хто поділяє погляди засновників батьків націоналізму-Донцова,Сціборського,Міхновського з його 10-тю заповідями,цілком або погоджуються з Провідником "ОУН" Степаном Бандерою, підтримують та втілюють у життя впроваджуюючи "новітню історію" яка нав'язана ззовні від діяспор Канади та Гамерики при тому наголошуоючи на "лагідній" українізації.
avatar
2
В Україні нема і не буде чесних судів. НІКОЛИ!
Що до Байдена, так цей друг України вкрав стільки грошей, що вистачило б багато на що. А ЧОМУ ви його захищаєте? Різні думки приходять щодо вашої чесністі. А казачок-то засланий...
avatar