реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Українські військові виробили методи боротьби з гібридною війною Путіна" - адмірал Кабаненко

Українські військові здатні в умовах нав’язаної ззовні брудної гібридної війни вести результативні дії.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив колишній перший заступник начальника Генерального штабу Збройних сил Міністерства оборони України Ігор Кабаненко передає Цензор.НЕТ.

«Правильне керівництво, професіоналізм, взаємодія, рішучість і активність – як і завжди запорука успіху. Треба рухатися вперед на цих принципах. Українські військові здатні в умовах нав’язаної ззовні брудної гібридної війни вести результативні дії», – написав він.

Адмірал впевнений, події останніх днів свідчать, що моральний дух наших військових високий, адже «семеро поранених десантників відмовилися від госпіталізації».

Також Кабаненко підкреслив, що звільнення спостерігачів ОБСЄ та українських офіцерів-верифікаторів – вдала операція спільно з союзниками.

Кабаненко повідомив, що на даний момент на державному та місцевому рівнях створено ефективний механізм народного ополчення для захисту держави і українських громадян – частини територіальної оборони, які комплектуються добровольцями.

«Всім екстремізмом керують з Кремля з використанням механізмів залякування, підкупу і вбивств. Оборона в « бунтівних» місцях готується російськими військовими фахівцями, а не місцевим населенням», – повідомив адмірал.

Крім цього, адмірал вважає, що й проти російської пропаганди в українського суспільства виробився імунітет: «Фейки російської пропаганди продовжують малюватися з потрійною істерією, але вони явно пробуксовують».

«Громадяни України підтримують рішучі дії по звільненню нашої землі від терористів і екстремістів. П’ятої колони в Україні вистачає – ця проблема вимагає негайного рішення і створення запобіжників на майбутнє. Український народ – це сила, яка здатна зупинити будь-якого ворога. Одночасно розслаблятися не треба: цей ворог підступний і цинічний», – підкреслив Кабаненко.Zik



Теги:донбас, російсько- українська війна, Кабаненко, п'ята колона


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Пан Ігор Кабаненко є заступником Міністра оборони України.
avatar