реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Українські націоналісти вчилися дати відсіч. Фотозвіт

2009 рік проголошений в Україні роком Бандери. Відповідно до цього всі заходи, які проходять на протязі цього року з ініціативи націоналістів, присвячені цій знаменній даті. Так, на Чернігівщині 19-20 вересня пройшов військово-патріотичний вишкіл під назвою - «Українська звитяга». В заходах взяла участь українська молодь, яка представляє націоналістичні організації міста та об’єднана в єдину націоналістичну громаду.
Під час проведення польових зборів молодь оволоділа елементарними знаннями тактичних прийомів ведення бою, зведенням інженерних споруд, та ознайомилась з тактико-технічними характеристиками стрілецької зброї. Окрім військової справи, на протязі двох днів відбувались лекції з медицини, християнської моралі та лекції ідеологічного напрямку. Вишкіл пройшов в доброзичливій атмосфері взаєморозуміння, дружбі та партнерства, дозволив учасникам підвищити свій фізичний та моральний стан.
Голова Чернігівської організації Конгресу Українських Націоналістів Валерій Рябченко зазначив, що сучасний український націоналізм повинен бути всебічним та цікавим, перебувати весь час в стані розвитку, опановувати всі сфери життя української громади - від проведення традиційних українських релігійних, етнографічних та історичних дат, тощо, до опанування сучасних методів ведення інформаційної та військової боротьби; повинен протидіяти образу «нацизму», який весь час нав’язує нам Москва та Тель-Авів. Український націоналізм повинен стати державною ідеологією, щоб надати можливості розвитку української Нації, та захистити її від зовнішньої та внутрішньої агресії.

Прес-служба ЧОО КУН









Коментарі (1)
avatar
1
Націоналізм треба вводити в шкільну програму.А підручники з Українського націоналізму повинні видаватися державним коштом.
avatar