реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Українка Світоліна не входить до Топ-10 фавориток Ролан Гаррос

Перша ракетка України – Еліна Світоліна, не надто вдало виступила на першому в сезоні турнірі серії Великого Шолому – Australian Open, і тепер експерти знизили її шанси на успіх на наступному великому змаганні.

У Світоліної не дуже добре складаються «відносини» з турнірами серії Великого Шолому. Незважаючи на те, що українка завжди вважається однією з реальних претенденток на перемогу в цих змаганнях, наразі її головними успіхами стали лише виходи до півфіналів на двох таких турнірах в 2019-му році – Вімблдоні та US Open.

На вирішальних етапах боротьби Еліні завжди не вистачає дрібниць, і саме так сталося й у першому турнірі Великого Шолому в 2021-му році, коли Світоліна вибула з боротьби за трофей вже у четвертому раунді, програвши американці Джессіці Пегулі, яка поступалася українці майже п’ятьма десятками позицій у світовому рейтингу.

Невдача українки в Мельбурні, схоже, вплинула і на ставлення до шансів Світоліної на наступному турнірі Великого Шолому – французькому Ролан Гаррос. Принаймні, такий висновок можна зробити з котирувань авторитетної беттинг-компанії 1хbet, яка традиційно заздалегідь пропонує своїм клієнтам довгострокові варіанти для парі на теніс. Звичайно, ближче до старту турніру, який заплановано на кінець травня, може з’явитися гаряча лінія 1xBet з більш актуальними котируваннями, але наразі, судячи з тих цифр, які є в наявності, можна сказати, що Світоліна не входить навіть до десятки фавориток Відкритого чемпіонату Франції. І це при тому, що Ролан Гаррос – один з найулюбленіших турнірів Еліни, де вона тричі досягала стадії чвертьфіналу, чого їй не вдавалося на інших «Шоломах».

Цікаво, що коефіцієнт на перемогу Світоліної на майбутньому Ролан Гаррос становить 15.00, що у відсотковому значенні дорівнює приблизно 6.6% шансів на успіх. Але є у букмекера і інші варіанти для парі на виступ українки у Франції. Наприклад, якщо клієнт бажає використати свої промо бали 1xBet, які компанія нараховує за різноманітні досягнення у процесі гри, з меншим ризиком, але при цьому підтримати ставкою саме Світоліну, то для цього є парі на те, що Еліна дійде до фіналу Ролан Гаррос з коефіцієнтом 8.60 (а це вже 11% вірогідності). Або ж парі на те, що українка досягне стадії півфіналу за коефіцієнт 4.50 (22% шансів).

Нагадаємо, що в попередньому розіграші Відкритого чемпіонату Франції, який через пандемію COVID-19 було перенесено на осінь минулого року, Світоліна дісталася чвертьфіналу, де доволі несподівано поступилася аргентинці Наді Подоросці, яка починала турнір ще з кваліфікаційного раунду.



Теги:Спорт, Ролан Гаррос, теніс, Вімблдон, Світоліна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Конечно, она молодец, но мои интересы сосредоточены на футболе. Я всегда следую за новостями и результатами на сайте https://www.ua-football.com/ua, потому что футбол - это моя страсть. Мне не нужно искать утешения в других сферах, когда я могу наслаждаться игрой любимой команды и делать ставки с увлечением.
avatar