реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Українці починають бойкотувати російські товари

Військова агресія Росії у Криму вимагає відповіді. Поки міжнародне співтовариство готовить санкції, нагадує Росії про гарантії територіальної цілісності взамін за віддану Україною ядерну зброю - ми візьмемося за російських бізнесменів.

Відсьогодні російський бізнес - цілі Бойкоту. Про це повідомляє група Бойкот Партії регіонів у Facebook.

"Ми розпочинаємо розробку списку Бойкоту.Ру. Також просимо дизайнерів і креативників присилати нові стікери, листівки і плакати. Закливкаємо мобілізуватися спільноти Бойкоту по всій країні.

Форма для збору відповідної інформації: http://bit.ly/BoikotFormRu. Бізнес агресора не зможе працювати в Україні!", -- обіцяє група бойкоту.



Теги:бойкот, Україна - Росія, російська агресія


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Що, всі російські товари будемо бойкотувати, в тому числі нафту та газ?
Росіяни приватизували значну частину нашої промисловості, в Україну зайшли могутні російські банки, такі як сбербанк Росії, ВТБ, шо мають філіали в десятках країн світу, то тепер будемо бойкотувати наші-їхні заводи та банки? Не смішіть людей. Європейський банківський капітал практично втік з революційної України. Що ж ми тоді будемо робити без російського банківського бізнесу, якщо рухне наша хіла банківська система?. А вона вже захиталася.
avatar
2
Ангоре, нафту і газ бойкотуємо перш за все! Про хілу банківську систему, не смішіть!
avatar