реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

Українці готують висадку на Кубані

22 січня 2013 року в день Соборності України українські громадські і політичні сили готуються провести історичну акцію "Висадку на Кубані". Про це повідомила прес-служба Всеукраїнського об'єднання «Соборна Україна».
Метою даної акції організатори називають підтримку споконвічно руського населення на Кубані, які проживають на етнічно українських землях. Українські активісти мають намір морським шляхом прибути на Кубань, а на Слобожанщину, Брянщину і Ставропольщину з різних регіонів України відправляться автоколони в "підтримку руських в їх боротьбі за свої права на національну державу і відродження Русі навколо Києва як політичного, економічного і культурного центру".

Слід додати, що в день Соборності України в Невинномиську, Воронежі та Брянську відбудеться "Марш єдності і соборності", про що заявив лідер ВО «Соборна Україна» Євген Архипов.

"У боротьбі руських на території Соборної України" підтримає партія «Братство», українські громадські організації і політики.

Як розповів координатор маршу на Ставропольщині потомствений козак Терського козачого війська Дмитро Чернов, "ісконно руському народові на Ставропольщині, переселенцям з Чернігівщини та Полтавщини, потрібно продовжити рух до єдиної руської держави, розпочатий ще у 1918 році Терським козачим військом, створенням Кубанської Народної Республіки. Як підкреслив Дмитро Чернов, Україна і Ставропольщина - братські землі, в той час як Росія - імперія, орда, яка ніколи не була державою руського народу, влада якої продовжує вести себе як окупант і пригнічує національну самосвідомість людей ".

За словами Євгена Архипова, «Марш єдності і соборності» демонструє згуртованість споконвічно руського народу, а готовність взяти участь у марші представників різних українських рухів - реальну взаємодопомогу, підтримку споконвічно руського народу.

"Воронеж також приєднається до« Маршу єдності і соборності, - розповів Євген Архипов. - Російська влада продовжує знищувати населення Слобожанщини: прикладом масового знищення місцеві жителі вважають будівництво нікелевого заводу, що ставить під загрозу життя і здоров'я сотень тисяч людей, що знаходяться на історично і етнічно українських землях ".

Додамо, що за словами організаторів «Маршу єдності та соборності», який відбудеться одночасно на Ставропольщині, Слобожанщині та Брянщині, "у людей дозріла необхідність побудови національної держави, потрібен ісконно руський народ, держава, здатна захистити ісконно Руське населення".

Нагадаємо, в Києві 22 січня 2013 відбудеться марш у День Соборності України.


Аналітичний центр



Теги:руський народ, Воронеж, розпад РФ, Україна - Росія, Кубань


Читайте також



Коментарі (0)
avatar