реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Україна виконує вимоги агресора" - Забродський

Українська сторона виконує в односторонньому порядку вимоги країни-агресора щодо проведення зустрічі у Нормандському форматі, при цьому перед нами ставлять все нові й нові умови. Про це сказав депутат фракції «Європейська Солідарність» Михайло Забродський в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«Говорили про чотири умови, які ми виконали. Це чотири ділянки розведення. Коли починався цей процес в далекому липні цього року, ще ніхто не говорив про газовий пакет, який з’явиться в порядку денному, ніхто не згадував про закон ро особливий статус… Зараз розмова йде повним ходом».

«До цього часу питання газових контрактів і питання закону про особливий статус не було частиною мінського пакету і нормандського пакету. Ось про що мова. А зараз вже є. Зараз до цього пакету додається амністія. А якщо ми говоримо про дату (зустрічі у нормандському форматі – ред.), наприклад другу половину грудня, то до цього часу можуть виникнути ще два-три пункти, які будуть критичні для нашої держави».

«Мова йде про те, що правила змінюються по ходу гри», – наголосив Михайло Забродський.

«Причому виконання Україною цих вимог йде лише в односторонньому порядку і ніяк інакше», – наголосив парламентар.

Водночас він зазначив, що в мінських домовленостях містяться обов’язкові пункти, які має виконати й інша сторона.

«Наразі ми маємо лише виконання наших пунктів. Тому й таке сприйняття. Дійсно виглядає як виконання вимог агресора. Причому виконання в односторонньому порядку. І це виконання просто для того, щоб тобі дозволили поговорити. Причому про що говорити – будуть вирішувати там, як то кажуть, по ходу п’єси», – сказав Михайло Забродський."Європейська солідарність"



Теги:російсько - українська війна, Європейська солідарність, генерал Забродський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar