реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Удар по олійниці

Сьогодні вночі росіяни завдали ракетного удару по селищу Гоголеве, Миргородського району Полтавської області. Унаслідок вибуху виникло загоряння приміщення олійниці. Наразі відомо про загибель двох людей та 5 постраждалих. Люди працювали в нічну зміну.

Ще раз: по селищу. Ще раз: по олійні. До речі, хто не в курсі: вздовж кордону на Чернігівщині та Сумщині КОЖНОГО дня обстрілюються саме сільгосппідприємства. Системно.

Минулої зими вони воювали із нашою енергетичною системою - щоб ми замерзли і сконали внаслідок неможливості зберегти їжу та забезпечити себе водою, внаслідок відсутності каналізації та інших санітарно-гігієнічних необхідностей. Чи будуть вони це робити наступної зими? Будуть. Обов'язково.

Зараз вони воюють із нашим збіжжям та олією. Мета та ж сама - не просто позбавити нас товарної продукції сільсько-господарського призначення, а провокувати штучний голод, власне продовжити голодомор, як у 30-40-ві роки минулого століття.

Щодо України вони діяли, діють і будуть діяти за єдиним зрозумілим їм принципом: "Так не доставайся же ты никому!" Поки росія є в поки росіянці думають, що їх заходи приносять бажаний результат, вони продовжуватимуть.

І тому звертаюся я до тих чоловіків, які й досі намагаються "пересидіти" війну на затишних диванах: ви й досі думаєте, що це вам вдасться? А вистачить сил дивитися на те, як під обстрілами та від голоду вимирають ваші близькі?

Хто боронитиме ваші надзвичайно самоцінні життя, коли поляжуть та, хто, на відміну від вас, воює з перших днів війни?

Майя РУДЕНКО



Теги:Майя Руденко, ракетна атака, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar